E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakMaslak Oto Sanayi'nin arsası satılıyor---

Maslak Oto Sanayi'nin arsası satılıyor

Maslak Oto Sanayi'nin arsası satılıyor
21 Mart 2014 - 07:46 borsagundem.com

376 dönümlük Atatürk Oto Sanayi Sitesi arazisi yerli firmalardan sonra yabancı firmaların da ilgisini çekmeye başladı

Şişli Maslak’ta konumlanan 376 dönümlük Atatürk Oto Sanayi Sitesi arazisi yerli firmalardan sonra yabancı firmaların da ilgisini çekmeye başladı.  Daha önce Taş Yapı, Nurol GYO, Dumankaya, Torunlar ve Doğuş Group’un talip olduğu arsaya şimdi de yabancı bir firma talip oldu.

Habertürk'ün haberine göre, daha önce Dumankaya, Torunlar, Taş Yapı, Nurol GYO ve Doğuş Group’un da talip olduğu 376 dönümlük Atatürk Oto Sanayi Sitesi’ne şimdi de yabancılar gözünü dikti. İSTOSEO’dan aldığımız bilgiye göre ismi sır gibi saklanan yabancı firma arazinin tamamı ile ilgileniyor…

Şişli Maslak’ta konumlanan 376 dönümlük Atatürk Oto Sanayi Sitesi arazisi yerli firmalardan sonra yabancı firmaların da ilgisini çekmeye başladı.  Daha önce Taş Yapı, Nurol GYO, Dumankaya, Torunlar ve Doğuş Group’un talip olduğu arsaya şimdi de yabancı bir firma talip oldu. İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası  (İSTOSEO) firmanın adını sır gibi saklıyor.

Bin 799 ortak var

İnşaat devlerinin adeta yarışa girdiği Şişli Atatürk Oto Sanayi Sitesi, yaklaşık bin 799 ortaklı bir arazi. 2 kısımdan oluşan Atatürk Oto Sanayi Site’nin 76 bin metrekarelik birinci kısmında 348, 300 bin metrekarelik ikinci kısmında ise bin 451 hak sahibi bulunuyor. Uzun zamandır satışı gündemde olan arsa çok ortaklı yapısından dolayı satılamıyor.

1970 yılından bu yana hizmet veriyor

Şehir içinde sayıları hızla artan ve görsel kirliliğe neden olan tamirhanelerin bir araya getirilmesi amacıyla 1970 yılında kurulan Şişli Atatürk Oto Sanayi Sitesi, Türkiye’nin en büyük sanayi sitesi olma özelliğini taşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)