E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMarmaris'te safari aracı devrildi: 5 kişi hayatını kaybetti---

Marmaris'te safari aracı devrildi: 5 kişi hayatını kaybetti

Marmaris'te safari aracı devrildi: 5 kişi hayatını kaybetti
24 Ağustos 2022 - 17:53 borsagundem.com

Muğla’da feci bir kaza meydana geldi. Marmaris ilçesinde turistleri taşıyan cip safari aracı devrildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.


Armutalan Mahallesi Datça yolu Seyir Terası mevkisinde turistleri taşıyan cip safari aracı devrildi.

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kaza, saat 16.35’te Armutalan Mahallesi Datça yolunda meydana geldi. Irak uyruklu turistleri taşıyan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 66 DC 170 plakalı safari aracı cip, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, devrilerek metrelerce sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

5 kişinin öldüğü kazada, Türk sürücü ile 3 turist yaralandı. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GAZİANTEP VE MARDİN’DE 36 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Gaziantep ve Mardin'de 20 Ağustos’ta yaşanan iki trafik kazası Türkiye'yi yasa boğdu. Gaziantep’te kaza yapan araca müdahale edenlere yolcu otobüsünün çarpması sonucu 16 kişi hayatını kaybetmişti.

Mardin'in Derik ilçesinde freni boşalan gübre yüklü TIR'ın 2 araca çarparak devrildiği kazanın ardından, yaralılara müdahale eden kalabalığın arasına bir süre sonra gübre yüklü başka bir TIR dalmıştı. 1 polisin şehit olduğu iki kazada toplam 20 kişi yaşamını yitirmiş, 26 kişi de yaralanmıştı.

MUĞLA’DA 5 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

21 Ağustos’ta Muğla Seydikemer’de sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşıdan yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada aralarında Burdur’un Altınyayla ilçesi eski belediye başkanları Süleyman Kılınç (66) ile Mevlüt Şimşek’in (57) de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

Mardin'de 20 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yeni görüntüler

 

Gaziantep'teki kazadan önce çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)