E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMarmarabirlik’ten 45 bin ton satış rekoru---

Marmarabirlik’ten 45 bin ton satış rekoru

Marmarabirlik’ten 45 bin ton satış rekoru
15 Aralık 2020 - 15:14 borsagundem.com

Marmarabirlik, 2020 yılında 45 bin ton ürün satışı gerçekleştirerek yeni bir rekora daha imza attı

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "Daha önceden planladığımız gibi hedeflerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz" dedi. Misyon ve vizyonu ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında Pazar payını geçen gün artıran Marmarabirlik, yeni bir başarıya imza atarak 2020 yılında 45 bin ton ürün satış miktarına ulaştı.

Bu başarıya ekip çalışmasıyla ulaştıklarını, büyümenin yolunun da çok satmaktan geçtiğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "2020 yılı sonunda hedeflediğimiz 45 bin ton ürün satışının gerçekleşmiş olması Marmarabirlik ve başkalarımız için büyük anlam ifade etmektedir" dedi.Geçmişte satışları olumsuz olarak bütün sıkıntıları giderdiklerini ve bundan sonra satışların her yıl katlanarak büyüyeceğini belirten Asa, “Bizim için psikolojik sınır 40 bin ton ürün satmaktı.

Bunu geçtiğimiz yıl başardık.2020 Yılında ise 45 bin ton satışı ürün gerçekleşmiş oldu ”dedi.Son 3 ay" Türkiye'yi karış gezdiklerini, onu ilin dinamiklerini, tercihlerini ürünü ve pazarın taleplerini çok iyi bildiklerini vurgulayan Asa bazı 90 gün boyunca Pazarlama ve Satış Müdürü Tuncay Kural ve Bölge Temsilcilerimizle birlikte 63 ilimizde bayi ve müşteri ziyareti gerçekleştirdik.

Satış ağı genişletildi

 

Ticaret Bakanlığı'nın 2019-2023 Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı ... zarar etmeyen, sürekli kar eden, karlılığı yatırıma dönüştüren Marmarabirlik, bir satın alımları diğer artan satış rakamları ile de geleceğe yatırım bakmaktadır.

Yakaladığımız büyüme ile birlikte bundan sonra eldeimiz daha fazla kazanç kazanacak ve buna paralel olarak da refah seviyeleri yükselecektir.

Marmarabirlik 50 bin ton zeytin alacak

 

Marmarabirlik'ten ortaklarına ilk ödeme

 

.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)