E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmara Adası'ndaki yangınla ilgili bir kişi gözaltında---

Marmara Adası'ndaki yangınla ilgili bir kişi gözaltında

Marmara Adası'ndaki yangınla ilgili bir kişi gözaltında
13 Ağustos 2019 - 11:24 borsagundem.com

Balıkesir'in Marmara ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı.

Marmara Adası'nda dün öğleden sonra çıkan ve 10 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınan yangına ilişkin soruşturma devam ediyor.     

Evinin bahçesini temizlemesi için biriktirdiği otları yaktığı ve yangının bu nedenle çıktığı iddia edilen H.T, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.     

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.     

Marmara Adası Mestanağa mevkisinde dün öğleden sonra çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramış, 3 ev ve jandarma lojmanları zarar görmüştü. Yaklaşık 60 evin de tahliye edildiği yangında 4 itfaiye eri ve bazı vatandaşlar dumandan etkilenmiş, hayvanlar da telef olmuştu. Ekiplerin 10 saatte kontrol altına alabildiği yangının yaklaşık 80 hektarlık alanda etkili olduğu açıklanmıştı.     

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce de gazetecilerin yangının çıkış sebebiyle ilgili kendisine yönelttiği soruya "Elimize ulaşan bazı bilgiler ve deliller var. Tabi çalışmalarımız emniyet birimlerimizce devam ettiriliyor. Adli bir vaka oluşmuş ve olay adliyeye sevk edilmiş durumda. Şu an için bir gözaltı yok ama iddialar doğruysa gerekli işlemler yapılacak ve en yakın süreçte sonuçlandırılacaktır" yanıtını vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eee13 Ağustos 2019 13:06

    millet dağlarda yemek yiyip, dağlarda içki içiyor, sosyal aktiviteler dağlara kırlara kaydı... mekanlarda içki çok pahalı, mekanlarda ailece yemek yemek pahalı... herkes ucuz olsun diye kırlara, piknik alanlara gidiyor. ücretsiz mekanlar peşinde koşuyor. ama kontrolsüzlüklerde bu durumalra sebep oluyor. Herşey ekonomi ve tasarrufla ilgili. ekonomi iyi olsa, güze bir kır lokantasında yada kamp alanında yemek yer, ücretli mekanlard akontrollu ateş eşliğinde piknşk yapabilir. güzel bir lokantada alkolunu içip karnını doyurabilirdin...ama herşey ateş pahası herkes tasarruf edeyim diyor. kontrolsüzlüklerde Türkiye ye zarar yansıyor.Her şey tarassuf ve fakirlikten.Bizim araştırmamız bu yönde sonuçlandı.

  • Ormanı yakan kendi yansın13 Ağustos 2019 23:23

    Etrafı yakacaksa yemesin çomar. Parası yoksa çocuk da yapmasın. Çoğunuz olmasa dünya ve türkiye daha güzel yer olur. Yazın günü ormanda piknikde mangal yapmada ne işiniz var bencil,cahil sürüsü sizi. Sanki atomu parçalayıp, kanserin ilacını mı buluyorsunuz ? Çoğunuz boş beleş dünyaya zarar. Neymiş ekonomi iyi değilmiş. Ekonomi iyi değil diye ormanı mı yakacan. Ekmekle makarna ye neyine yetmiyor. Hepinizde araba, telefon. Hangisini icad ettiniz de bunca rahatlık batıyor

  • H.polat13 Ağustos 2019 12:36

    En agir bicimde cezalandirilmali

  • S13 Ağustos 2019 12:10

    Vatan haini yazıklar olsun!!!!

  • Çakır13 Ağustos 2019 11:53

    Ormanlara bırakılan çöpler içler acısı içki şişeleri gırla