E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Marcao Sevilla forması giyecek: İşte bonservis bedeli!---

Marcao Sevilla forması giyecek: İşte bonservis bedeli!

 Marcao Sevilla forması giyecek: İşte bonservis bedeli!
07 Temmuz 2022 - 11:28 borsagundem.com

Performansıyla Avrupa devlerinin radarına giren Brezilyalı stoper için La Liga devi Sevilla'nın yöneticileri, sarı-kırmızılılarla görüşmek için İstanbul'a geldi. İşte İspanyol ekibinin yaptığı o teklif ve Galatasaray'ın kasasına girecek rakam...


Geçen sezon oynadığı futbolla Avrupa piyasasında isim yapan Marcao için İspanyollar İstanbul'a geldi. Sevillalı yöneticiler dün NEF Stadı'nda Futbol Direktörü Cenk Ergün ile bir görüşme yaptılar.

Fotomaç'ın haberine göre; Sabah başlayan görüşme yaklaşık 2.5 saat sürdü. Galatasaray Marcao için 17 milyon Euro isterken, İspanyol kulübü 12 milyon Euro ve bonus önerdi. Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda transferde mutlu son gerçekleşti...

Sevilla'nın talip olduğu Brezilyalı stoper için Zenit'in de devreye girmesiyle sarı-kırmızılıların eli güçlendi. Rus temsilcisi sayesinde fiyat artırmayı başaran yönetim, İspanyol ekibiyle ortak noktada buluştu.

Marcao'nun da La Liga'yı istemesi üzerine Sevilla ile 13-14 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, ayrıca sonraki satıştan da yüzde 20 pay maddesini sözleşmeye koydurdu.

Henüz kamp kadrosundan çıkarılmayan Brezilyalı stoper, Sevilla için sağlık kontrolünden geçecek. Marcao'nun boşluğunu doldurmak isteyen yönetim, Denayer ile görüşecek.

4 yıllık imza: Galatasaray gece yarısı bombayı patlattı!

 

Galatasaray'dan İskandinavya çıkarması

 

Galatasaray Marcao'nun alternatifini buldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)