E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakMall of İstanbul açıldı---

Mall of İstanbul açıldı

Mall of İstanbul açıldı
24 Mayıs 2014 - 04:50 borsagundem.com

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: 1.3 milyar lira yatırım bedeline sahip projede içerik zenginliğini ön plana çıkarmaya özen gösterdik

Torunlar GYO'nun projesi Mall of İstanbul dün hizmete açıldı. Eylem Türk'ün Milliyet'teki haberinde “Mall of İstanbul hem kendi kadrosu, hem de 350 mağazasıyla 5 bin kişi için yeni istihdam alanı yaratıyor” diyen Torun, burasının, yerli ve yabancı ziyaretçiler için önemli bir uğrak yerinin yanı sıra yaşam merkezi olacağına inandıklarını kaydetti. Torun, Mall of İstanbul için yıllık kapı girişi hedeflerinin 24 milyon ziyaretçi olduğunu kaydetti.

"İÇERİK ANLAM KAZANDI"

Sürdürülebilir ziyaretçi ve buna bağlı olarak kiracı ilgisi için AVM yatırımlarında artık yeni bir dönem yaşandığına dikkat çeken Torun, “Lokasyonu, mağaza karması ve mimarisinin yanı sıra AVM’lerin içeriğinin daha anlam kazandığı, tercih noktası olarak ön plana çıktığı bir dönemi yaşıyoruz” dedi. Torun, “AVM’ler bugün modanın, teknolojik gelişmelerin ve her alanda rekabetin arenası oldular. Biz de Mall of İstanbul’u bu anlayışla tasarlayıp, geliştirdik” ifadesini kullandı.

ADRENALİN YÜKSELTECEK

Eğlence konseptiyle de dikkat çeken Mall of İstanbul, kapalı tema parkı olan MOİPARK’a da ev sahipliği yapıyor. Yüzde 30’u eğlence ve yeme içme alanına ayrılan Mall of İstanbul’da 36 milyon dolar yatırımla 12 bin metrekarede kurulan MOİPARK, dev salıncakları ve “korku oteli”yle dikkat çekiyor. Bu otel, korku temasıyla adrenali yüksek bir eğlence sunuyor.
Mall of İstanbul’un diğer özellikleri arasında sanat, tarih, eğlence ve teknolojinin bir araya geldiği “Ottomanya” da yer alıyor. Modern interaktif teknolojileri bir araya getiren Ottomanya’da, hem eğlenceli hem de eğitici uygulama atölyeleri bulunuyor. 

350 MAĞAZA FAALİYETTE

Mall of İstanbul, yaklaşık 154 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 350 mağazasıyla yerli-yabancı markalara ev sahipliği yapacak. Türkiye’de, 12 adetle içinde en fazla “büyük mağaza” bulunan AVM olan Mall of İstanbul, ayrıca en çok çocuk mağazasına sahip. Mall of İstanbul’da Karadeniz, Anadolu, Antep Ege, Avrupa ve Uzakdoğu mutfağının lezzetlerini tek çatı altında sunacak “Gusto MOİ” isimli gurme merkezi de yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i24 Mayıs 2014 20:05

    Mall of istanbul olunca ne oluyor sanki istanbul da çoğunluk yabancı yaşıyor ayrıca herkes ingiliz ce biliyor Türkçe bilmiyor ne zaman biz ingiliz sömürgesi olduk ey Torunlar