E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMacron'dan, Erdoğan'a mektup---

Macron'dan, Erdoğan'a mektup

Macron'dan, Erdoğan'a mektup
15 Ocak 2021 - 16:15 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkileri geliştirmek için bir mektup gönderdiğini duyurdu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çavuşoğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki ülke ilişkilerini geliştirmek istediğini anlatan mektup gönderdiğini açıkladı.

Mektubun içeriğiyle ilgili Çavuşoğlu, "İlişkileri geliştirmek isteğini, Türkiye'ye atfettikleri önemi ve önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanımızla görüşmeyi de arzu ettiğini vurgulayan, güzel, pozitif, hatta bazı kısımlarında Türkçe ifadelerin bulunduğu bir mektup aldık. Cumhurbaşkanımıza takdim ettik, Cumhurbaşkanımız da 'memnuniyetle görüşürüz' dedi.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Yüksek faizle bir yere varamayız

 

Carrefour'a Kanada'dan 3.6 milyar dolar Yatırım

 

TCMB açıkladı: Borçluluk düzeyi ...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST16 Ocak 2021 12:48

    İyi edilecek hasta doktorun ayağına gelirmiş.

  • Vecihi15 Ocak 2021 23:47

    Sevgili Erdoğan ağabeyim önce selam eder ellerinden öperim .Biliyorum çok kalp kırdık bunu cahilliğime ver Bilirsiniz burası Fransa herşeye fransız kalıyoruz birde şu pandemi iyice canımızı sıktı Sayın ağabeyim sen beni böyüğüm olarak beni affedersen bende sana bi daha saygısızlık yapmam mı demiş mektubunda hııı

  • Kyc16 Ocak 2021 09:08

    Enteresan vecihi. Ama ironin takdir edilesi