E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMacron yine çizgiyi aştı! ---

Macron yine çizgiyi aştı!

Macron yine çizgiyi aştı!
30 Eylül 2020 - 13:56 borsagundem.com

Fransa lideri Macron, Dağlık Karabağ'daki çatışmada beklendiği gibi Erivan'a destek verdi. Haksız yere Azerbaycan'ı suçlayan Macron, "Türkiye'nin siyasi açıklamalarını not aldım. Bu açıklamalar düşüncesizce ve tehlikeli" dedi.

Suriye'den Libya'ya, Kıbrıs'tan Doğu Akdeniz'e her yerde Türkiye'nin karşısında pozisyon alan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bugün de Dağlık Karabağ'da yine beklendiği gibi Ermenistan'a destek verdi.

Azerbaycan ve Ermenistan'a Dağlık Karabağ'daki çatışmalara şartsız son verme çağrısında bulunan Macron, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ve Azerbaycan lideri İlham Aliyev ile görüştüğünü söyledi.

İŞTE MACRON SİYASETİ... SALDIRAN ERMENİSTAN, SUÇLANAN AZERBAYCAN

Macron, şu ifadeleri kullandı: "Azerbaycan tarafından saldırılar düzenlendiği belirlendi. Bu saldırılara son verilmesini istedim. Sınırda bir şeyler olsa da orantısız olan bu saldırıları açık şekilde kınadım. Temmuz ayından bu yana bir şeyler oluyor. Bu konuda çok dikkatliyim. Pazar günü saldırıların Azerbaycan'dan geldiği belirlendi. Her iki taraf ateşkese uymalı.

ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüşeceğim. Türkiye'nin siyasi açıklamarını not aldım. Bu açıklamalar düşüncesizce ve tehlikeli. Türkiye'nin son saatlerde savaş mesajları oldu ve bu Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'ı yeniden fethetmesine yönelik mesajlar. Bunu kabul etmeyiz."

Ermenistan'a ait 2 uçak düştü

Türkiye'deki Ermeniler'e Şentop'tan mesaj

Paris'te sonik patlama meydana geldi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gürsel işlek13 Kasım 2020 16:18

    Ya bu zibidi kim ya oğlum senin aklını alırlar uzaktan konusma gel yanımıza gel yok not almısmıs da bilmem ne seni varya tokat manyağı yaparlar bunu da böyle bilesin sen konustukça fransaya olan nefretim artıyor

  • minto01 Ekim 2020 07:40

    Makaron Türkiye ye çok bilenmiş. Türkiye nin taraf olduğu desteklediği hangi konu olursa olsun zıt tarafta yer alıyor. haklı olmak olmamak meselesi değil. hem de imajını Türkiye ye kafa tutarak düzeltmeye çalışıyor.

  • mali 30 Eylül 2020 19:43

    Fransız Macrona göre saldıran Ermenistan suçlu değil, Azerbaycan suçlu. Yavuz hırsız ev sabini bastırır.

  • kurt30 Eylül 2020 19:39

    bu macron kendini ne zannediyor her yerden  cıkıyor gibi burnunu heryere sokuyor bir gün kısılcek burnu

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU30 Eylül 2020 16:54

    Bunların yaptıkları normal biz kendi hakkımızı arayınca anormal.o yüzden tüm silahlarımızı yapmalıyız özellilede nükleer bombalar dahi yapmalıyız ki kimze bize yan bakmasın.yoksa bu işin kaçarı göceri yoktur.bunlar kendilerini demokrasinin babası görüyorlar.asıl vampir bunlar milyonlarca insanı öldürüyorlar ve kaynaklarına çöküyorlar bunlara karşı geldiğin zaman suç kendi yaptıkları ise normal bir şey.

  • pazarci30 Eylül 2020 16:42

    senden baska birseyde baklenmez ,o b cocugu

  • Mucise Reis ;)30 Eylül 2020 16:37

    Bu adamda, bir Fransayı konuşmuyor. İşi gücü dışardaki ülkeler. Kendini ABd, Rusya , Çin sanıyor belliki :D

  • Mehmet30 Eylül 2020 16:16

    Fransada Ermeni lobisi güçlüdür. .. İç güveysi macronu sıkıştiyorlar demek ki.

  • EKRİST30 Eylül 2020 16:55

    sokmusum ermeni lobisine .bu ortamda ermeni lobisimi kaldı.binlerce askeri bizim sihalar nasıl geberti.istersen sende ermenistan git bir tadına bak.

  • manyak herif30 Eylül 2020 16:04

    sayın macron olaya çok adil yaklaşmış.dünya lideri sayın macronun düşüncelerine saygı duymamak elde deil.sayın macron haklı ama ermenistan haksız,çelişki burada.

  • Ccc30 Eylül 2020 15:41

    Noluyosa bu küçük enişteye.

  • Cemil30 Eylül 2020 15:31

    Macron Içindeki gizli fikirleri ortaya çıkarıyor ve bize karşı olan asıl fikirlerini görüyoruz. Fransa ile anlaşmak çok çok zor. Tamamen bize karşı tarzda fikirleri var. Sırf bu düşünceleri yuzunden Farnsiz urunu kullanmak istemiyorum doğrusu

  • GENÇ BAKIŞ30 Eylül 2020 15:29

    Oraya da bir uçak gemisi gönder, bu adam her fırsatta Türkiye yi hedef alıyor. Vardır bir kuyruk acısı...

  • Bir yorum30 Eylül 2020 15:28

    Maniac   Macron

  • Vb30 Eylül 2020 15:15

    CHP'liler bu adama hayran, Paris belediye başkanı imamopoulos seçilince bayram etmişti... tıpkı Yunan gazeteleri gibi...

  • Nedim30 Eylül 2020 16:57

    Bunlar kesinlikle bilinçsiz işler değil!  Şimdi de Bıden i dört gözle bekliyorlar!  Küfür tek millet olmuş!  Münafıkların kendi aralarında  ve şeytanları ile baş başa   kaldıklarında  Müslümanlara nasıl kin tuttukları, ne niyetler  beslediklerini kendi aralarında konuşur ya da şifreli olarak mesajlaşırlar! Feto itlerinin yaptıkları gibi. Trump eşcinsel evliliğe ve bunların evlat edinmesine karşı iken  bu Bıden  denen herif tam bir hödük!  Buradan dahi anlayabilrsin  kimin neye çalıştığını!  

  • Nedim30 Eylül 2020 15:04

    Macron  bak aklını başına topla!  Türk Komandosu her yerde!  Yakında neden  Paris te olmasın?   Ulan sersem  Almanlar yakın tarihte sülalenizi belledi  Amerikalılar kurtarmasaydı hala Almanca konuşuyor olacaktın.  

  • Okie Dokie30 Eylül 2020 14:53

    Macron reyiz yine iş başında. Not aldım diyerek racon kesiyor.

  • Metallica 30 Eylül 2020 14:22

    Turkiye nin batidaki sinir komsusu? Istanbul a, dogudaki ise Kars a goz koydugunu saklamiyor, 100 sene once isgal icin saldiriyorlardi. vatan topraginin mudafaasi ulke sinirlarinin otesinde olacak elbette.

  • zalım30 Eylül 2020 14:19

    ne içiriyorlar buna acaba. hiç kendine gelemiyor :D 

  • KERİM30 Eylül 2020 14:12

    BU FRANSIZZ MACRON NE BİÇİM İNSAN ERMENİLER SİVİLLERİ KATLEDİYOR SESİ ÇIKMIYOR HATTA MUTLU OLUYOR.YARIN AYNISI BAŞINA GELİNCE İNSAN HAKLARI DİYE BÖĞÜRECEK Mİ..YOKSA AYNADA KENDİNİ GÖRECEK Mİ

  • siha30 Eylül 2020 14:11

    sihalar la vuralım şunun kafasına akıllansın