E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMacron rahat durmuyor! Skandal Türkiye açıklaması yaptı---

Macron rahat durmuyor! Skandal Türkiye açıklaması yaptı

Macron rahat durmuyor! Skandal Türkiye açıklaması yaptı
28 Kasım 2019 - 16:10 borsagundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör koridorunu temizlemek için yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı'yla ilgili skandal ifadelerine yenisini ekledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atam hem Abdulhamid hem Atatürk29 Kasım 2019 09:25

    Esas savaşımızı ingiliz ve yunanlara karşı verdik bu fransızlara noluyor anlamadım. ingiliz uyanık açıkça düşmanlık etmez, fransız ise maldır. İngiliz dünyayı sömürürken bunların geride kalmasına şaşmamalı. İki ermeniyi mutlu edecem diye koca türkiyeyle niye karşı karşıyasın ? fransa zamanında suriyeye girecekmiş Atatürk bunlara resti çekmiş gelirsen buralara suriyenin yanındayız diye. Bunların acısı o herhalde. Başımızda Atatürk yada Abdulhamid olsa idi bunlar giremezdi suriyeye zaten esad da bir kardeşimiz bir düşmanımız olmazdı hatta suriyenin başında olmazdı bile.

  • AHMET ÖZBİR28 Kasım 2019 17:14

    NATO kafa nato mermer, Macron gibiler Türk'ü görünce pinekler! Türkiye kimseden izin almaz, Barış Pınarı'yla KURULMAK İSTENEN TERÖR DEVLETİNİ hayal dahi kurmalarına müsade etmeden imha eder!

  • Cengaver 28 Kasım 2019 16:21

    İt urur kervan yurur