E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLuis Suarez bombası!---

Luis Suarez bombası!

Luis Suarez bombası!
28 Aralık 2021 - 20:52 borsagundem.com

İyi bir golcü arayışı olan Galatasaray (#GSRAY) için taraftarı heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın Luis Suarez için girişim yaptığı, Uruguaylı yıldızın da buna sıcak baktığı ileri sürüldü

Galatasaraylı yetkililer dünyanın en iyi forvetleri arasında yer alan Luis Suarez ile görüşme yaptığı öğrenildi. Mynet'in haberine göre; 30 Haziran 2022 tarihinde sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirildi.

Yıldızların ağababası Türkiye'yi ayağa kaldıracak! Galatasaray'dan asrın bombası

Corinthians'ın kadrosuna katmak istediği Luiz Suarez'le Galatasaray da bir görüşme yaptı. Önceliğini Avrupa'da kalmaya veren Uruguaylı golcü eğer Galatasaray ile anlaşamazsa Brezilya Ligi'ne gidecek.

Yıldızların ağababası Türkiye'yi ayağa kaldıracak! Galatasaray'dan asrın bombası

Atletico Madrid'de geçen sezon şampiyonluk yaşamayasına rağmen Luis Suarez'in keyfi yok. Çünkü teknik direktör Diego Simeone ile arasında sorun var. Bu yüzden devre arasında ayrılmak istiyor.

Atletico yönetimi Luis Suarez için bonservis bedeli istemiyor. Ancak Suarez'in yıllık maaşı 6 milyon Euro. Eğer sezon sonuna kadar Galatasaray'a gelecek olursa kulübün kasasından 3 milyon Euro çıkması gerekecek.

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda turladı

 

Galatasaray’da dev revizyon! 3 isim yolcu…

 

Beşiktaş için Caleb Ekuban iddiası!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,86
En Yüksek: 9,19
En Düşük: 8,84
Değişim -2,10 %
FK: 26,49
PD / DD: -5,07
İşlem Hacmi 235.301.541
Toplam Adet: 26.167.721
Ağırlıklı Ort.: 9,13
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)