E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLöw ya da Biliç yarın açıklanacak---

Löw ya da Biliç yarın açıklanacak

Löw ya da Biliç yarın açıklanacak
09 Ocak 2022 - 10:25 borsagundem.com

Sarı lacivertli camiada yeni teknik direktör için geri sayım başladı. Almanya Milli Takımı’nı Dünya şampiyonu yapan Löw ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetiminin, dünya çapında ses getirecek bu transferi yarın açıklaması bekleniyor.

Sezonun ikinci yarısına yarın kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasıyla start verecek olan Fenerbahçe, aynı gün büyük bir heyecan daha yaşayacak... Vitor Pereira ile yaşanan yol ayrımı sonrası başlayan teknik direktör arayışını büyük bir gizlilik içinde sürdüren başkan Ali Koç ve yönetiminin, yeni hocayı yarın açıklaması bekleniyor.

DÜNYA ÇAPINDA BİR İSİM GELECEK

Takımın başına, kimsenin tartışmayacağı dünya çapında bir isim getirmeye kararlı olan başkan Koç’un gönlündeki teknik direktörün Joachim Löw olduğu öğrenildi. Koç’un, Almanya Milli Takımı’ndan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Löw ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.

BiLiC, ÇiN’E VEDA ETTi

Fenerbahçe’de Löw’den sonra en fazla konuşulan ikinci teknik direktör olan Slaven Bilic konusunda da dün önemli bir gelişme yaşandı.

Hırvat teknik adam, Ocak 2021’den bu yana çalıştırdığı Çin’in Beijing Guoan Kulübü ile olan sözleşmesini karşılıklı feshederek boşta kaldı. Sarı lacivertliler, Löw’ün transferinin gerçekleşmemesi durumunda Bilic’e yönelmesi bekleniyor.

Mesut Özil de devrede: Fenerbahçe'de Löw'ü ikna turları!

 

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Bilic'ten beklenen haber geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,15
En Yüksek: 89,85
En Düşük: 86,90
Değişim -1,07 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,36
İşlem Hacmi 177.676.948
Toplam Adet: 2.012.553
Ağırlıklı Ort.: 88,31
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)