E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin teknik direktör adayı Bilic'ten beklenen haber geldi---

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Bilic'ten beklenen haber geldi

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Bilic'ten beklenen haber geldi
08 Ocak 2022 - 17:16 borsagundem.com

Çin ekini Beijing Guoan, Fenerbahçe'nin gündemindeki teknik direktör Slaven Bilic ile yollarını ayırdığını duyurdu. Slaven Bilic'in Fenerbahçe'nin başına geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından Slaven Bilic, Beijing Guoan'dan resmen ayrıldı. Slaven Bilic'in Fenerbahçe'nin başına geçmesi bekleniyor.

Sezon başında da Slaven Bilic ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Beijing Guoan'ın Hırvat teknik adamın ayrılmasına izin vermemesi üzerine transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe'nin bir numaralı hoca adayı Joachim Löw olsa da Alman teknik adamın yüksek maliyeti sebebiyle göreve Slaven Bilic'in getirilmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'I DA ÇALIŞTIRMIŞTI

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic, kariyeri boyunca Hırvatistan Milli Takımı, ülkesinin Hajduk Split, Rusya'nın Lokomotiv Moskova, İngiltere'nin West Ham United ve West Bromwich Albion ile Suudi Arabistan'ın El-İttihad ekiplerinde görev yapmıştı.

İsmi Türk ekipleriyle de anılan 53 yaşındaki teknik direktör, Ocak 2021'de Beijing Guoan'ın başına geçmişti. Bilic yönetimindeki Beijing Guoan, ligde 2021 sezonunu 5. sırada tamamlamıştı.
(Akşam)

Fenerbahçe’de ‘yarınlar’ emin ellerde!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Sinan Gümüş'e sürpriz talip!

Yeni teknik direktör gelmeden Fenerbahçe'de 5 ayrılık!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)