E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLiderler nerede oy kullanacak?---

Liderler nerede oy kullanacak?

Liderler nerede oy kullanacak?
06 Haziran 2015 - 07:38 borsagundem.com

Pazar günü yapılacak 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimi’nde; devlet yöneticileri ile siyasi liderlerin oy kullanacağı sandıklar belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da, Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da İstanbul’da oy kullanacak.

Erdoğan, 6 Haziran Cumartesi günü Ağrı’da toplu açılış törenine katılacak ve ardından oy kullanmak üzere İstanbul’a geçecek.
TBMM Başkanı Cemil çiçek ise geçen seçimde olduğu gibi Gölbaşı Şahin Sevin İlkokulu’nda sandık başında olacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise son mitingini yarın memleketi Konya’da yaptıktan sonra geceyi şehirde geçirecek. Davutoğlu, 7 Haziran sabahı Konya’da oyunu kullanmasının ardından, seçim sonuçlarını takip etmek üzere Ankara’da bulunacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine evinin bulunduğu Çukurambar’daki Arjantin İlkokulu’nda sandık başına gidecek.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anıttepe İlkokulu’nda oyunu verecek ve daha sonra seçim sürecini parti genel merkezinde takip edecek.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ankara’da Turhan Dökmeci İlkokulu’nda, eski büyük birlik partisi Genel Başkanı ve Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı Mustafa Destici de Fethiye Kemal İlkokulu’nda sandığa gidecek.
HDP Eş Genel Başkanlarından Selahattin Demirtaş İstanbul’da, Figen Yüksekdağ ise Van’da Zaferler İlkokulu ve Ortaokulu’nda oy kullanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)