E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLider Sivasspor, Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla devirdi---

Lider Sivasspor, Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla devirdi

Lider Sivasspor, Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla devirdi
15 Aralık 2019 - 18:33 borsagundem.com

Süper Lig'in lideri Demir Grup Sivasspor, 15. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek puanını 33'e çıkardı.

Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe'yi sahasında 3-1 yendi.

9. dakikada Emre Belözoğlu'nun soldan kullandığı kornerde ceza alanında iyi yükselen Muric'in kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

13. dakikada Fernando'nun ceza alanı içi sol çaprazdan plase vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

31. dakikada Dirar'ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Rodrigues'in çapraz pozisyonda uzak köşeye etkili şutunda, kaleci Samassa gole izin vermedi.

32. dakikada Sivasspor golü buldu. Mert Hakan Yandaş'ın pasında topla buluşan Fernando'un soldan ceza sahasına girer girmez uzak köşeye yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.

34. dakikada Muric, topu altıpasta müsait durumdaki Ozan Tufan'a gönderdi. Bu oyuncunun şutu istediği gibi olmazken, araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırmak istedi. Pozisyonun devamında Dirar'ın vuruşunda kaleci Samassa meşin yuvarlağı kontrol etti.

45. dakikada Fenerbahçe önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Soldan ceza sahasına giren Ozan Tufan, müsait durumdaki Kruse'ye pasını aktardı. Bu oyuncunun penaltı noktası civarından şutunda, top üsten farklı şekilde auta gitti.

İkinci yarı

48. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın soldan ceza alanına ortasında, arka direkte topa hareketlenen Yatabare geç kalınca mutlak bir fırsatı değerlendiremedi.

49. dakikada Kruse'nin sağdan kullandığı kornerde ceza sahası içinde Serdar Aziz’in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

Sivasspor 59. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Soldan ceza sahasına giren Ziya Erdal'ın pasında kale alanına hareketlenen Emre Kılınç, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0.

70. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın pası sonrası Yatabare'nin ceza sahası sol çaprazdan vuruşunda, meşin yuvarlak auta gitti.

85. dakikada Fenerbahçe farkı 1'e indirdi. Ani gelişen Fenerbahçe atağında orta sahadan aldığı topla hızla mesafe kat eden Ozan Tufan, meşin yuvarlağı müsait durumdaki Deniz Türüç’e aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda savunmada Appindangoye'nin bacak arasından geçen top, ağlara gitti: 2-1.

90. dakikada Deniz Türüç'ün ceza yayı içinde kaleyi karşıdan gören noktadan vuruşunda, kaleci Samassa topu güçlükle kornere çeldi. 

90+7. dakikada Sivasspor farkı yeniden 2'ye çıkardı. Ani gelişen Sivasspor atağında sağdan topla hareketlenen Kone, meşin yuvarlağı ceza alanında müsait durumdaki Ziya Erdal'a aktardı. Bu futbolcunun gelişine vuruşunda top köşeden ağlara gitti: 3-1. 

Karşılaşma Sivasspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KARTAL16 Aralık 2019 00:00

    üç büyükler yıllarca alışmıstı gariban takımları yenmeye artık işler değişti.anadolu takımları bu işi öğrendiler.öylü bu işler ünlülükle olmuyor.bakın görün bakalım sivassporda 33 lük fernando nun ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğuna.adam akıllı oynuyor güzel çalımlar yapıyor bir de topu nereye vurcağın göstere göstere atıyor ve jenerik ,  eğitimlik gollerini atıyor.artık yarın üç büyüklerin hisse senetlerinde düzeltme sert şekilde gelmesi gerekmektedir.yoksa büyük oyunlar döndüğünü bir kez daha göreceğiz.

  • HALİL KARTAL15 Aralık 2019 23:30

    ne sivasspor muş arkadaş gelene 3 atıyor gidene 4 atıyor bazende ayıp olmasın diye 2 atıyor.hiç acıması ve kim olurlarsa olsunlar önemli değil.

  • Husamettin eraslan15 Aralık 2019 23:22

    Ersun yetersiz her maçtan sonra saçma sapan değerlendirmeler yapıyor.ne yapacağını bilmiyor.elli sene arsunla sampiyonluk hayal.

  • HÜLYA ÇİFTCİ15 Aralık 2019 21:18

    ne fenerbahçe imiş mütavazi bir sivasspor top dahi oynatmadı.önce abluke etti fenerbahçe yi sonra uyuttu sonra da golleri attı.ayıp olmasın diye de fazla atmadı.en az 6-1 dahi olabilir idi.bugün sivasspor un çok profesyonel bir başkan ve ekibi var.uzun zamandır kendilerini geliştirip ekibini güçlendirdi.üç büyüklerin tek futbolcu maliyeti ile sivasspor kulübünü kurdu.hiç borcu olmayan üç futbol kulübünden birisi.tüm futbolcular sivassporda oynamak icin haber gönderip can atıyorlarmış.kimsenin parası kalmıyor tıkır tıkır ödeniyormuş.bir biri ile iyi anlaşan rakibini bogan sonra gol atan iyi futbolucuları var.ocak ayında iyi bir forvet, orta saha ve libero alırlar ise ço işler yaparlar.yarın gs, bjk, fenerbahçe tavan tavan gitmeleri geterikir.ne olduda fenerbahçe ,bjk ve gs hisse senetleri 20 gün de ikiye katladı.üçüde bugün fena yenildiler.

  • Ali15 Aralık 2019 21:06

    Helal be Sivas

  • FB15 Aralık 2019 20:59

    Rıza hoca neden fenerbahçeyi çalıştırmasın.

  • atakan15 Aralık 2019 20:16

    Ersun  hani  şampiyon  olacaktık.  Böylemi şampiyon  yapacaksın  bizi. Hani  ukala  ukala sağa  sola  selam  olsun  diyordun.  Liderden 8 puan  gerideyiz  ersun !!! Yapamıyorsan bırak çek git.  Yapacak olan bulunur ersun  !!!

  • Pala15 Aralık 2019 20:15

    Millet o kadar abonelik ücretini sivasi izlemek için mi ödemiş:)

  • medo15 Aralık 2019 19:27

    şampiyon o zaman şampiyon sivasspor diyelim  

  • Emrah15 Aralık 2019 19:27

    Bu sene Sivas şampiyon olabilir. Çok kalitesiz lig geçiyor bu yıl 60 puanı toplayan takım şampiyon olur anlayın kalitesiz futbolu diyeyim.

  • Fb 15 Aralık 2019 18:42

    Ersun Yanal istifaaaaa ali Koç istifa bıktırdınız lan milleti başımıza bela oldunuz 2 yıldır ağlıyor bu taraftar sizlerin yüzünüzden