E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLens Fenerbahçe'de kalacak mı---

Lens Fenerbahçe'de kalacak mı

Lens Fenerbahçe'de kalacak  mı
27 Aralık 2016 - 01:50 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta 1 gol 1 asistle oynayan Jeremain Lens karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin Surinam asıllı Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, Trabzonspor deplasmanında da oynadığı futbol, asisti ve attığı golle dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcunun başarılı oyunu, "Sezon sonunda takımdan ayrılacak mı" sorusunu da gündeme getirdi. 

Lens, Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada bu soruya da yanıt verdi. 

İŞTE LENS'İN AÇIKLAMALARI:

"Geleceğimin nasıl olacağı bana bağlı değil. Tek söyleyebileceğim, Fenerbahçe'de geçirdiğim zamandan büyük keyif alıyorum. Taraftarların desteğini hissediyorum. Sunderland'de zorlu bir dönemden sonra buraya gelmiştim. Geleceğimin nasıl olacağı bana bağlı değil. Ben Fenerbahçe'de çok mutluyum. Önümüzde 2. yarı var. Umarım daha fazla gol atabilir, daha fazla asist yapabilirim. Sonuna kadar mücadelemizi verelim. Sezon sonunda neler olacağını görürüz."

SOW'DAN LENS'E ÖVGÜ

Bu arada, Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, attığı golde asisti yapan Lens'e maçtan sonra övgüler yağdırdı. İşte Sow'un açıklamaları:

"Bu akşam kazanmalıydık, çünkü rakipler kazandı, 3 puan almak mecburiyetindeydik. Herkes mutlu. Lens gibi paslar veren birisi ile oynamak süper bir durum. Bir hücum oyuncusu daha iyisini bekleyemez zaten"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)