E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzey Kore dünyaya nasıl mesaj verdi---

Kuzey Kore dünyaya nasıl mesaj verdi

Kuzey Kore dünyaya nasıl mesaj verdi
29 Ağustos 2017 - 11:14 borsagundem.com

Kuzey Kore'nin yeni füze denemesi "blöf yapmıyorum" mesajı taşıyor

Kuzey Kore'nin yeni füze denemesi üzerine çok sert açıklamalar yapılıyor. Rusya parlamentosunun Uluslararası Meseleler Komitesi Başkanı Konstantin Kosachev, "Kuzey Kore'nin yaptığı füze testinin ABD'ye karşı 'blöf yapmıyorum' mesajı" taşıdığını söyledi.

Kosachev ayrıca, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) bu ay geçtiği Kuzey Kore füze programıyla ilgili kararında "Durum Kuzey Kore ile ABD arasında ikili bir çatışmaya dönüştüğü için" hedefine ulaşamamış olduğunu da belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tr30 Ağustos 2017 00:37

    Adam vatandaslarini ve dunyada yasayan insanlari dusunmuyor bu kottu seylerin baslangici olabilir. Ellinde 10 ve ya 15 fuzeyle 7000 Bin fuzesi olana blöf yapmıyorda ne yapıyormuş . O elinde olan füzeleri elinde patlicak bundan herkez emin olsun o daha çoçuk burnu süt kokuyor tipinden belli

  • .29 Ağustos 2017 12:17

    Adam yaptı öyle böyle. Bana dokunmayın diyor. Ben çılgınım diyo. Bir mevzu olsada bende efelensem diyor. Adam savaşa hazırlanıyor yıllardır. Tüm ülkece