E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel hisse senedi fonlarına 14.2 milyar dolarlık giriş---

Küresel hisse senedi fonlarına 14.2 milyar dolarlık giriş

Küresel hisse senedi fonlarına 14.2 milyar dolarlık giriş
05 Nisan 2024 - 10:41 borsagundem.com

Bank of America Global Research'ün EPFR verilerinden derlediği rapora göre, global hisse senedi fonlarına 14,2 milyar dolar sermaye girişi oldu

Bank of America Global Research'ün EPFR verilerinden derlediği rapora göre, teknoloji hisseleri yılın ilk çeyreğinde 18,6 milyar dolarlık girişle rekor seviyedeki üçüncü en büyük çeyreklik girişi gördü ve geçtiğimiz hafta nakit ve tahvillere büyük akışlarla birlikte fonları da çekti.

BofA'nın EPFR verilerine dayanarak hazırladığı haftalık dünya piyasalarına giriş ve çıkış akışları raporunda, 3 Nisan gününe kadar olan haftada nakit eşdeğeri para piyasası fonlarına 81,8 milyar dolar giriş olduğunu ve bunun son 13 haftanın en büyük girişi olduğunu belirtti.

Banka bu girişi çeyrek sonu etkilerine bağladı.

BofA, hafta içinde hisse senetlerine genel olarak 14,2 milyar dolar, özellikle teknoloji sektörüne 1,1 milyar dolar ve tahvillere 13,4 milyar dolar giriş olduğunu söyledi.

Kim haklı? Fed mi piyasalar mı?

 

12 göstergesi "al" veren hisseler (05.04.2024)

 

Yatırımcı ilgisinin arttığı hisseler (05.04.2024)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)