E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKur saldırısında Meclis dik durdu---

Kur saldırısında Meclis dik durdu

Kur saldırısında Meclis dik durdu
01 Ekim 2018 - 14:12 borsagundem.com

Meclis Başkanı Binali Yıldırım, TBMM'nin açılış konuşmasını gerçekleştirdi

TBMM, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde uzun dönemli çalışmasına başladı. Açılışı yapan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, mikrofonun sesinin bir kaç saniye geç açılması üzerine “Kimse TBMM’nin sesini kısamaz” diye espri yaparak konuşmasına başladı.

Meclis, 24 Haziran genel seçiminden sonra ant içme töreni, Olağanüstü Hal Yasası ve bedelli askerlikle ilgili iki zorunlu düzenlemeyi çıkarmış ve tatile girmişti. Genel Kurul bugün saat 14.00’te Meclis Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında yeniden toplandı.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın yaptığı konuşma özetle şöyle :"Kimse TBMM'nin sesini kısamaz. Milli iradenin temsilcileri olan bizler bu yüce çatı altında yeni yasama dönemine başlamış bulunuyoruz. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyor hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Necip milletimizin birliğinin kardeşliğinin somut bir ifadesi olan bu meclis her zaman bir çare kapısı olmuştur. Burada sadece sorunlar değil, çözüm yolları da konuşulacaktır. Kahraman meclis İstiklal Savaşı'nın en zor günlerinde isabetli kararlar almıştır.FETÖ'cü hainler 15 Temmuz gecesi ağır silahlarla harekete geçtiler. Gazi Meclis o gece dimdik ayakta durdu. Kur saldırısında Meclis dik durdu. Aziz milletimiz hep payidar olacak."

'GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ'

Aziz milletimiz başta olmak üzere, hükümetimiz, vatanını milletini bayrağını seven herkes 15 Temmuz'da ülkemize sahip çıkmıştır. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazi kardeşlerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum. Demokrasimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizler gücümüzü milletten alıyoruz. Demokrasimize yönelen her saldırı bundan sonra da karşısında bu yüce meclisi bulacaktır.

'MİLLİ MESELERDE ASLA İTİLAFA DÜŞMEYİZ'

Zaman zaman tartışırız, uzlaşamadığımız konular da mutlaka olacaktır ama esas olan müzakere edip sonuçları ortaya koymak. Milli meselelerimizde asla itilafa düşemeyiz. Karar alana kadar herşeyi konuşuruz ama karar aldıktan sonra bir bileğe bağlı parmaklar gibi tek yumruk oluruz.

Biz dünyaya söyleyecek sözü olan bir milletin evlatlarıyız. Umudunu bize bağlamış milyonlarca insanı gözardı edemeyiz. Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Aziz Türk milleti hep payidar olacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • f01 Ekim 2018 21:57

    Sayın Meclis Başkanım,meclisin bir aylık giderini bir açıklasanız da öğrensek:Bakanlar,yardımcıları,şoförleri,arabaları,yine milletvekilleri yardımcıları,arabaları,meclisin kendi giderleri.Gerçekten bir vatandaş ve vergi mükellefi olarak merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum.

  • fatih01 Ekim 2018 21:05

    yazıklar olsun duruşunuza daha bu gün doğalgaza zam ekmeğe zam her gün bir şeyler fiyatını katlıyor bir de kalkmış duruş sergiliyorsun yazıklar olsun haram olsun....

  • VatandaşEsparansa01 Ekim 2018 19:56

    Allaha aşkına meclis kur saldırısında nasıl bir duruş göster di acaba meclis tatilde degilmiydi vekillermiz 4 lirdan aldıkları doları 7.23 okutunca mı dik durmuş oluyor allahdan dik durdunuz güvercin gibisiniz seçimlerde elimizden yiyorsunuz seçimden sonra tepemize ıçıyorsunuz

  • hasan01 Ekim 2018 17:11

    artık dik durma ifadesinden nefret ediyorum. Bir ifadenin altı bu kadar mı oyulur, bu kadar mı saptırılır

  • : )01 Ekim 2018 16:52

    Başkası olsa boynu bükulurdu. iyiki dik durdular, ki bak bertaraf oldu usd saldırıları. Meclis kapalıken dimdik durdular hemde. Allahdan böyle dik duran liderler ve lider yardımcılarımız var. Biraz yamuk dursalar yandık. Ne yapardık bilmem. USD saldırılarıda bimiş.

  • kaktust01 Ekim 2018 16:34

    meclisdekilerin keyfi yerinde aldıkları maaş ve yolluklar,bindikleri arabalar sürdürdükleri yaşam kalitesi ,avrupada, amerikada yok arap kıralalrını şeyhlerini bile geçtiler ,vatandaş olarak,dik durmayı bırakın ,egik bükük bile duramadık, büzüm büzüm büzüldük,halada aynı şidetle büzülmeye devam ediyoruz, yaptıgınız bütün zamları geri alın

  • enayi01 Ekim 2018 16:34

    birde dik durmasaydılar yanmıştık yanmış

  • Kayınço01 Ekim 2018 16:32

    Komedi gibi ama gerçek....

  • vatandaş01 Ekim 2018 15:31

    meclis dik durur tabi. o kadar maaşı ben alsam ben de gayet rahat dururum

  • Ordu01 Ekim 2018 14:45

    Çok dik durdu dikkat edersen

  • ...01 Ekim 2018 14:32

    saldırı bittimi? usd şuan 5,90 TL de... saldırı durdumu şuan ? 6,00 tl altına düştü USD... Saldıranlar vazı geçti ?