E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu: 14 sözleşmeli bahçıvan alınacak---

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu: 14 sözleşmeli bahçıvan alınacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu: 14 sözleşmeli bahçıvan alınacak
21 Haziran 2023 - 02:55 borsagundem.com

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile 14 sözleşmeli bahçıvan alımı yapacak. Başvurular 2-16 Temmuz arasında yapılacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Bakanlık, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın İstanbul'da istihdam edilmek üzere 14 bahçıvan alımı gerçekleştirecek.

Adaylarda, lise ve dengi okullardan mezun olup Bahçe Bakımı ve Peyzaj Eğitimi Sertifikası veya Bahçıvanlık Eğitimi Sertifikası'na sahip olma, başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş, 35 yaşını doldurmamış olma ve 2022 KPSS'den en az 60 puan almış olma şartları aranacak.

Başvurular 2-16 Temmuz arasında elektronik ortamda Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak. Başvuranlar sınav puanına göre sıralanarak asil ve yedek adaylar belirlenecek.

Asil adayların süresi içinde başvurmadığı ve aranan nitelikleri taşımadığının anlaşıldığı hallerde yedek adaylardan puan sıralamasına göre ​​​​​​​yerleştirme yapılacak.

Ataması yapılacak adaylardan istenilen belge ve diğer hususlar, Bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek.

Fahrettin Altun'dan 'Dünya Mülteciler Günü' paylaşımı

 

Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması

 

Dosyalar işleme konuldu: Kılıçdaroğlu ifadeye çağrılabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk Emekli 21 Haziran 2023 08:30

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • Baran21 Haziran 2023 10:28

    her habere "Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk" yazmaktan daha önemli bir işin yok mu? intibak çıksa en fazla 2-3 bin artar emekli maaşın. git düzgün bir iş bul, dünyaya faydan olsun. halktan kesilecek vergilerle geçinmeye çalışma