E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKullanılmış ürünleri sıfır gibi satacaklardı! ---

Kullanılmış ürünleri sıfır gibi satacaklardı!

Kullanılmış ürünleri sıfır gibi satacaklardı!
09 Temmuz 2021 - 12:03 borsagundem.com

İstanbul'da kullanılmış ve arızalı olan hard diskleri sıfır ürünmüş gibi piyasaya sürmeye hazırlanan şebekeye operasyon düzenlendi. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 8 milyon 300 bin lira olan 4 bin 260 adet hard disk ele geçirildi.

Operasyon anları da kameraya yansıdı. Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri yaptıkları çalışmalarda bir şebekenin kullanılmış ve arızalı olan hard diskleri sıfır ürünmüş gibi piyasaya süreceği bilgisini aldı.

Muhafaza ekipleri araştırmalarında ürünleri getiren firma ve ürünlerin getirileceği gümrük kapısını belirlendi. Bunun üzerine elde edilen bilgiler İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile paylaşılarak operasyon için harekete geçildi.

PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 8 MİLYON 300 BİN LİRA

Bir depoya düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 8 milyon 300 bin lira olan toplam 4 bin 260 adet hard diske el konuldu. Ele geçirilen ürünlerden numune alınarak incelenmek üzere Tübitak’a gönderildi. Yapılan incelemenin ardından elde edilen sonuç raporunda ürünlerin kullanılmış, defolu, zamanla dayanıklılığını yitirmiş ürünler olduğu belgelendi. Operasyon anı ekiplerin kamerasına yansıdı.

Bir kripto para vurgunu daha!

 

Dolandırıcıların 'uçan mürekkep' oyunu artık işe yaramıyor!

 

İnanılmaz sahte dolar vurgunu! Bankayı bile dolandırdılar...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)