E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKriz medyaya sıçradı---

Kriz medyaya sıçradı

Kriz medyaya sıçradı
07 Nisan 2020 - 10:57 borsagundem.com

Korona virüs sonrası yaşanan ekonomik daralma medyaya sıçradı. Mirror yayıncısı 1.000 çalışanını izne gönderiyor, maaşlarında kesintiye gidiyor.

İngiltere’nin önemli yayın gruplarından Mirror, tasarruf tedbirlerine başladı. Daily Mirror, Daily Express ve Daily Star gazetelerinin yayıncısının, yaklaşık 1.000 çalışanı ve üst düzey yayın ekibi dahil yönetimini izine çıkaracağı ve ödemeleri beşte bir oranında azaltacağı bildirildi. 

Eskiden Trinity Mirror olarak bilinen Reach, Manchester Evening News, İskoç Daily Record ve ünlü dergisi OK dahil yüzlerce bölgesel markaya sahip. 

Şirket, korona virüs krizi nedeniyle 4.700 çalışanının - 940 -% 20'sini izine çıkarmayı planladığını bildirdi. Grup genel müdürü Lloyd Embley başkanlığındaki en üst düzey yayın ekibi de dahil Reach'in üst yönetiminin maaşının % 20, diğer tüm çalışanların maaşının % 10 oranında kesileceği belirtildi.

Borsaları yeni bir savaş bekliyor

Hisse geri alımlar yarı yarıya azalacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)