E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKripto paralarda mum formasyonları ile trading stratejileri---

Kripto paralarda mum formasyonları ile trading stratejileri

Kripto paralarda mum formasyonları ile trading stratejileri
08 Şubat 2022 - 07:40 borsagundem.com

Grafiknediyor Trading Akademi organizasyonu, ünlü stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki webinar eğitiminin tarihi 16 Şubat. Dersin başlığı "Kripto Paralarda Mum Formasyonları ile Trading Stratejileri."

Sermaye Piyasalarının tecrübeli ismi, teknik analiz ustası, Borsagundem.com yazarı, Grafiknediyor Akademi Eğitmeni Serdar Uluca ile 2022’nin ilk "trader eğitim webinarı” bomba gibi bir konuyla start alıyor.

Serdar Uluca tarafından düzenlenen internetten 'canlı' eğitimde, "Kripto Paralarda Mum Formasyonları ile Trading Stratejileri" işlenecek. Usta borsacı, mum barlar ve formasyonlar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yapacak.

EĞİTİM SÜRESİ 2 SAAT

16 Şubat Çarşamba günü saat 20.000’de başlayacak ve 2 saat sürecek olan online etkinlikte, teknik analizde en yaygın kullanılan mum formasyonlarının kripto para işlemlerinde nasıl kullanıldığı örneklerle incelenecek.

Kripto piyasalarında işlem yapanların bilmesi gereken en başarılı mum patternleri konusunda detaylı bilgi aktarımı yapılacak.

KATILIM ÜCRETİ

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, webinar katılım ücreti (kdv dahil) 100 TL.

Öte yandan katılımcılara 2 haftalık ücretsiz Gold Üyelik ile birlikte Grafiknediyor Akademi eğitim programlarının tümünde geçerli %20'lik indirim kuponu tanımlanacağı belirtildi.

ETKİNLİK TARİH VE SAATİ

* Zoom online eğitim 
* 16 Şubat 2022 Çarşamba
* 20.00 - 22.00 • 2 saat

Günün önemli şirket haberleri 08/02/2022

Borsada hacim 33 milyar TL, 4 milyarı THY hissesinde

Borsada hareket nasıl şekillenecek?

Bitcoin ‘daha riskli’ teknoloji hissesine mi dönüşecek?

Bitcoin fiyatı neden yükseliyor?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN15 Şubat 2022 11:15

    bana boru formasyonunu anlat,mumu geç,yalancının  mumu yassıya kadar yanar biter,boru döşemeyi anlat,borsa düzenbazlarının düzenlerini anlat,düzenbazların düzenlerini bistin nasıl  mööö mööö seyrederek küçük yatırımcıyı ütülettirdiğini anlat,kazıkçıların kazıklarını nasıl onların ciğerlerine  sokabileceğimizi anlat,sahtekar mecnur çolak öldü,kaçtane sahtekar kaldı onları anlat.

  • Bir dost13 Şubat 2022 15:29

    Bir kere olsun ihlas mum formasyonu ise yararmi bi aciklama yapin da gorelim

  • Mucise Reis ;)13 Şubat 2022 17:38

    İhlaslar biraz siyasi çalışan firmadır. Bir çok borç harç, yeniden borç yapılanması, bazı yandaşlıklarla ticari işler vb yapmıştı geçmişte. Bence kişisel diyorum,  bu grup biraz destek görmese di çoktan takla atmıştı diye düşünüyorum. Gelecek seçim sonuçları, yaşanan siyasi ortam, içinde bulunulan ekonomik durumlar ile çokda süper olacak kanısında değilim. Fakat, olasu Tc borsasının bir furya ile yükselmesi. Bazı yabcınların Türk borsasına girme durumunda oluşan bahar havası şenlikleri ile toparlama edebilir. FED martta açıklama edecek.  nisan mayıs bir bak . kurtul az az başka  2023 vizyonu hedefi olan kağıtlara geçebilirsin. Aracı kurumu ara, sor, danış, destek al yetkili kişilerden. rakamını, paranı, ekonomini vb bilemem ben. kendi ekonomime göre yazdım. Bol kazançlar

  • AHMET ÖZBİR13 Şubat 2022 16:49

    İHLÂS sana yalvarmıyor, ister alırsın ister almazsın. BorsaGündem'in birçok yerinde yazıp LAGA LUGA yapma.

  • Mucise Reis ;)08 Şubat 2022 11:02

    Mucize beklemeyin amacı şudur mumların...Tek başına yetersiz. Mesela mumlara baktık bir ABD haberi BTC lere vergi gelecek. BTC yasaklanacak ne oldu ? mum 1 saniyede terse döndü. Tek başına yetersiz. o mumlar sadece plan yaptırır.  İşte mumlara göre 48 saat yatay gider, büyük risk yok. yata vb hareket bekliyorum. Bir çıkarım yaparsın. ama bu planını haber akışı, sert hacimli alım-satımlar, aniden oluşan bir ülkenin ekonomi açıklamaları, savaş vb. bozar. Bunla riçinde mum harici gösterge bulursun kutup yıldızın. ABD tahvilleri, attım almanya tahvil, attım abd vadeliler, çin vadeliler, bunlar ile bütünü ile plan yaparsın. göstergende bozulan veri var ise rotanı google harita uygulama gibi hoopp hoopp güncellersein yeni yol çizersin. Mum öğrenmek zarar vermez, mac, rsi, ekstra eklentiler makınalarca kullanmılır çünku. manınalarda farklı göstergeleri kullanır. robotlara uyum sağlarsın.