E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto para borsasını çökerttiler---

Kripto para borsasını çökerttiler

Kripto para borsasını çökerttiler
27 Aralık 2020 - 09:33 borsagundem.com

Hackerler sistemi çökertti, Bitcoin fiyatı 320.000 dolara çıkınca borsa işlemlerini durdurdu

Hacker saldırısına maruz kaldığını bildiren kripto para borsası Livecoin, tüm operasyonlarını durdurdu. Livecoin ana sayfasında belirtilene göre, platformun tüm sunucularının, arka uç ve düğümlerinin (node) kontrolü kaybedildi. Açıklamada, "dikkatlice planlanmış saldırıya" uğradıkları yazıldı.
"Cryptorangutang" olarak bilinen bir kripto para uzmanı, 24 Aralık'ta Bitcoin'in (BTC) platformda birim başına 320.000 dolara ulaştığını söyledi. Twitter'daki mesajında, "Ne olursa olsun, bu durumdan istifade edilmesini önermiyorum. Bunu yaparsanız, büyük olasılıkla paranız bloke olacaktır" diye yazdı.

Bitcoin 24,967 dolarla yeni zirveyi gördü

 

Dev Bitcoin rallisi kripto paranın geleceğini garantiledi

 

Bitcoin'de yeni hedef 50,000 dolar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Demir28 Aralık 2020 08:46

    Hayalet madene para yatıran ahmaklar.

  • NANE Var28 Aralık 2020 12:02

    Ulan Maydanoz, What do you know about it Stupid idiot..Elindeki Para bir gecede kagit olunca hayali olmadimi, neleri yatirdik oralara heh? Salak salak konusma! Bilmediğin poku git mektebinde oku derler ya! Altindan, Gumusden vs vs hepsi hayalidir.

  • Net man 27 Aralık 2020 19:52

    Beter olsunlar...

  • Hayyam27 Aralık 2020 12:41

    Bunlar Dünyayı soymak için uydurulmuş hayali yapılanmalar, madenciymiş sanal, yok kazıdı, cart curt , maden dedikleri ne madeni, bizde kozal var gerçek altın madenleri işletiyor dönüp bakan yok, millet gidip olmayan işlere para koyuyor ki o paraları denizden dereden kürekle çuvala dolduruyor, alın teriyle, emekle kazanmış olsa böyle yapmazlardı.