E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiKRATL: FETÖ bağlantılı şirketlere el konulacak---

KRATL: FETÖ bağlantılı şirketlere el konulacak

KRATL: FETÖ bağlantılı şirketlere el konulacak
24 Ağustos 2016 - 11:07 borsagundem.com

Yeni kanun hükmünde kararname (KHK) ile FETÖ'yle ilişkisi belirlenen işadamlarının şirketlerine el konulacak

Hükümet 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans ayağına en büyük darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Yeni kanun hükmünde kararname (KHK) ile FETÖ'yle ilişkisi belirlenen işadamlarının şirketlerine el konulacak. Söz konusu şirketler KHK’da liste halinde yayımlanacak. Liste çalışmalarının bir süredir devam ettiği ve bu kapsamda savcılıklardan görüş istendiği öğrenildi. Savcılıklardan gelecek görüşlere göre listelere son şeklinin verileceği kaydedildi.

Haberin ardından FETÖ ile bağlantısı bulunan şirketlerin hisselerinde yükselişler görülüyor. Bu hisseler arasında dün Yakın İzleme Piyasası'nda işlem görmeye başlayan Karakaş Atlantis'de yer alıyor. KRATL hissesi yüzde 7 yükselerek 0.75 TL'yi gördü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet Dursun31 Ağustos 2016 08:35

    Kamil Karakaşın suçlu olduğunu sanmıyorum. öyle olsaydı o da çoktan yurtdışına kaçardı adam kendi teslim oldu. inşallah şu karanlık günler düzelirde bu kağıtta hakettiği değere kavuşur.

  • Teoman Kaya29 Ağustos 2016 10:33

    Kamil Karakaş'ın gözaltı süreci 25 ağustos ta son bulmuştur. Haftasonu bazı haber kaynaklarında tekrar yakalama kararı çıktığına dair bilgiler edinilmiş ve şirket avukatı konu hakkında araştırma girişimlerine başlamıştır. İşin aslı astarı belli olmadan neden böyle bir haber yapılıyor anlamış değilim. Ortada kesin bir delil veya bilgi yok zaten şirket kap açıklamalarında gayet şeffaf şekilde açıklamalarını yapmış.

  • global24 Ağustos 2016 15:51

    global holdingede el koysunlar belki düzlüğe çıkar yükselir

  • YOrumcu24 Ağustos 2016 11:42

    Kamil feto soruşturmasından içeri alındı diye şirketine el konulacağını ima etmek bence yanlış olur. Daha patron tutuklanmadı yada hüküm giymedi.