E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKral III. Charles ilk kez halka seslendi---

Kral III. Charles ilk kez halka seslendi

Kral III. Charles ilk kez halka seslendi
09 Eylül 2022 - 20:32 borsagundem.com

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından başkent Londra'ya geçen tahtın yeni sahibi III. Charles, halka ilk seslenişini gerçekleştirdi

Birleşik Krallık tahtının yeni sahibi III. Charles, krallığının ilk ulusa seslenişini gerçekleştirdi.

Annesi Kraliçe II. Elizabeth'in görevi için fedakarlıklar yaptığını belirten Kral III. Charles, "Annemin anısını ve hayatını adamış olduğu bu hizmeti her zaman yaşatacağım" dedi. 50 yıldan beri Veliaht Prens olarak yapmış olduğu işleri şimdi oğlu William'ın gerçekleştireceğini ifade eden Kral Charles, "Henry ve Megan, onlar da kendi yaşamlarını sürdürmeye devam edecekler. 1 hafta içerisinde ulus olarak, İngiliz Uluslar Topluluğu ve küresel toplumu olarak bir araya geleceğiz ve Kraliçe'nin defin törenini gerçekleştireceğiz" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran11 Eylül 2022 10:17

    Sömürgelerinde bu bayan Kraliçeye beddualar okunuyor. Aldığın zulüm ve sömürge mirasını yakında o mazlum insanlar senin kafana çalacaklar.  Osmanlı Düşmanlığı yapan p..ç kuruları bu serseriye laf etmek şöyle dursun adeta hayranlık duyuyor. Seçilmiş başkanımıza da diktatör diyen p..çler de hep bu aynı kaba s...çan p..çlerdir.

  • Vatandaş 11 Eylül 2022 06:08

    1.Bütün dünyayı idare etmeye çalışan çok devleti sömürerek varlığını sürdüren 2.dünyanın da başına bela olan Amerikanların da atalarıdır İngilizler…maalesef

  • baran10 Eylül 2022 12:23

    Senin Krallığın( ve sana biat eden içerideki soytarılar da dahil) ile birlikte yakında kafana geçireceğiz.

  • MUHALET KUŞUÖTMEZ10 Eylül 2022 11:05

    Bu yaştan sonra kral olsan, padişah olsan cumhurbaşkanı olsan neye yarar ki.bu makamlara 25-30 yaşlarında geldim mi işte o zaman oldu.bunun da eli kulağında imiş.yakında ölüm haberlerini duyarız.

  • ALİ KODUŞ10 Eylül 2022 00:02

    Az kalsın annesi charles de gömecek idi.son anda paçayı yırttı.