E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorucuları taşıyan minibüs devrildi: 2 şehit---

Korucuları taşıyan minibüs devrildi: 2 şehit

Korucuları taşıyan minibüs devrildi: 2 şehit
25 Ağustos 2015 - 22:57 borsagundem.com

Siirt Şilvan'da köy korucularını taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu korucular Remzi Yeyrek ve Cevdet Yeyrek şehit oldu

Siirt'in Şirvan ilçesinde yol kontrolü yapan korucuları taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 korucu şehit oldu. 

Kesmetaş ile Oyalı köyleri arasında yol güvenliğini sağlayan korucuları nöbet değişimi sonrasında evlerine taşıyan, aynı zamanda koruculuk yapan Sabri Aydın'ın (49) kullandığı 34 YP 6038 plakalı minibüsün, Oyalı köyü girişinde yaklaşık 150 metre yüksekliğindeki uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, korucular Remzi (41), Eşref (49), Cevdet (42), Mücahit (23) ve Selim Yeyrek ile Sabri Aydın yaralandı. Siirt ve Şirvan devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan Remzi Yeyrek, ve Cevdet Yeyrek kurtarılamayark şehit oldu. 

Yaralılardan hayati tehlikesi devam eden Eşref Yeyrek, Batman'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Yaralı 3 korucunun tedavileri ise Siirt'teki hastanelerde sürüyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)