E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoronavirüs, İtalyan hükümetine de sıçradı---

Koronavirüs, İtalyan hükümetine de sıçradı

Koronavirüs, İtalyan hükümetine de sıçradı
07 Mart 2020 - 17:07 borsagundem.com

İtalya'da koalisyon hükümetinin ortaklarından Demokratik Parti lideri Nicola Zigaretti'de koronavirüs tespit edildi.

Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ülkelerden İtalya'da koalisyon hükümetinin ortaklarından Demokratik Parti lideri ve aynı zamanda Lazio Bölgesi Başkanı Nicola Zigaretti, test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

54 yaşındaki Zingaretti, Facebook'ta paylaştığı bir videoda "Bende de koronavirüs çıktı" ifadelerini kullandı ve kendisini evde karantinaya aldığını açıkladı.

Haberi Twitter'dan da duyuran Zingaretti ayrıca, yakın çevresindeki kişilerin de test yaptırmak için hastaneye başvurduğun belirtti.

​İtalya'da şimdiye kadar 4 bin 636 kişide koronavirüs tespit edildi. 197 kişi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Hükümet geçen hafta tüm okulların kapatılmasına karar vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • amanin amanin08 Mart 2020 07:44

    Korona virüsü bir ön deneme ve test projesi diye düşünüyorum. Dikkat edin daha çok 70 yaş üzerinde ölümcül deniyor. Neden? Çünkü bir çok gelişmiş ülkede sosyal güvenlik ve emeklilik sistemi çöküşe yakın. Bütçeler bu yükü kaldıramıyor artık. Anlaşılan yaşlı nüfusu biraz temizlemek istiyolar.

  • Ali07 Mart 2020 22:02

    Bilinmeyen korku verir grip biliniyor. Eğer aşı yada ilaç bulunmazsa salgın daha da yayılacak aşı bulunduğu anda olay biter borsada ralli başlar..

  • Vatan sever 07 Mart 2020 17:41

    Bıktırdınız artık korono virüs diye diye. Dünya genelinde şuana kadar virüsden toplam 3200 kişi öldü. Bunların çoğuda yaşlı kişiler. Geçen yıl Amerika da gripden 17 bin kişi öldü. Bu nasıl bir şeyki tüm dünya ekonomisini durma noktasına getirdi. Sürekli virüs virüs kalkıyoruz virüs yatıyoruz virüs toplu ölümlermi var nedir buya büyük bir oyun dönüyor ve bu oyunuda medyalar aracılığla çok da güzel oynuyorlar

  • Vatandaş08 Mart 2020 15:29

    Katılıyorum, medya körüklüyor.Sosyal medya zaten hertürlü bilgi kirliliği.

  • Her haber07 Mart 2020 20:07

    Her haber korona, hepsi... bir konuya dünya bu kadar odaklansa, açlık da çözülürdü iklim de. Paso oraya sıçradı buraya sıçradı. Yeter ya yeter. Sıçrayacak tabii hastalık bu. Bu bilmemne lideri adam da kim yani, insan değil mi? Hayret ya

  • Realist07 Mart 2020 19:00

    Bende aynen bu şekilde düşünüyorum.

  • Serdarhan7907 Mart 2020 18:53

    Algı yönetimi kapitalizmin mantığı bu küçük balıkları yemleyip etlendirirsin sonra bi kriz çıkarır.büyük balık borçlu küçük balıkları yer sonra süreç yeniden başlar.