E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüs boğaları da ürküttü---

Korona virüs boğaları da ürküttü

Korona virüs boğaları da ürküttü
11 Şubat 2020 - 11:28 borsagundem.com

Boğa piyasasının lider isimlerinden olarak tanınan Ed Yardeni, korona virüsün Wall Street için en büyük risk olduğunu açıkladı.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yardeni Research'ün başkanı Ed Yardeni katıldığı bir televizyon programında  “Virüs tehdidi küresel ekonomide ağırlığını hissettirdiği müddetçe, borsalarda fiyat düzenlemesi riski de artmakta”  açıklamalarından bulunarak borsalarda yüzde onluk bir düşüş beklediğini söyledi.

Uzun zamandır piyasanın boğalarından biri olarak tanınan Yardeni genellikle yüksek beklentilerle piyasayı değerlendiren bir isim. Fakat ünlü danışman piyasalardaki göstergelerin borsada sert bir düşüşe neden olabileceği konusunda uyarıyor.

"Piyasalar, yolcu gemilerinin karantinaya alınması ve Çin'in uçuşların iptalleri nedeniyle neredeyse tamamen karantinaya alınması gibi hala rahatsız edici olan manşet haberleri karşısında son derece iyi bir performans kaydettiler. Bu tedarik zincirleri için yıkıcı olmalı" ifadelerinde bulunan Yardeni borsaların ayakta kalmasına neden olarak faizlerin inanılmaz derecede düşük olmasını gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)