E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona Vatikanı da vurdu: Papa'dan online pazar ayini---

Korona Vatikanı da vurdu: Papa'dan online pazar ayini

Korona Vatikanı da vurdu: Papa'dan online pazar ayini
07 Mart 2020 - 16:30 borsagundem.com

Koronavirüsü krizi Vatikan'ı da vurdu. Papa Francis'in Aziz Pietro meydanındaki pazar ayinini 'online' olarak yapacağı açıklandı.

Koronavirüsü dünya çapında panik yaratmaya devam ediyor. Dünya genelinde 100 bini aşkın vaka görülürken, 3 binden fazla insan da hayatını kaybetti.

Çin dışında hastalığın en çok etki gösterdiği İtalya’da önlem üstüne önlem alınıyor. Roma’nın içinde bulunan Vatikan’da geçtiğimiz günlerde ilk kez vakaya rastlanırken, Papa Francis’in de hastalığa yakalandığı iddia edilmişti.

SONUÇLARI NEGATİF ÇIKMIŞTI

İtalyan basını Papa’nın etkinliklerini iptal etmesi üzerine virüs testleri yapıldığını ve sonuçların negatif çıktığını yazmıştı. Bu haberlerin ardından Reuters sıcak bir gelişmeyi gündeme getirdi.

Papa’nın Aziz Pietro meydanındaki geleneksel pazar ayini, virüs karşısındaki önlemler nedeniyle ‘online’ olarak yapılacak. İnternet üzerinden yayınlanacak ayine dışarıdan kimse alınmayacak.

Vatikan’dan yapılan açıklamada, Papa’nın yalnızca ‘soğun algınlığı’ olduğu da ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)