E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis 'Koro İstanbul' ilk konserini verdi---

'Koro İstanbul' ilk konserini verdi

 'Koro İstanbul' ilk konserini verdi
28 Şubat 2014 - 13:55 borsagundem.com

Borsa İstanbul çalışanlarından oluşan koronun basına açık ilk konseri, izleyicileri coşturdu

Türk Halk Müziği’ne gönül vermiş Borsa İstanbul çalışanlarından oluşan koronun basına açık ilk konseri, dinleyicilerden büyük beğeni aldı. Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda dün akşam düzenlenen konsere, Kırgız Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı Borsa İstanbul Üst Düzey Yöneticileri ile Borsa personeli, Sermaye Piyasası Kurumları ve Aracı Kuruluşların çalışanları ve aileleri katıldı.



Şef Erdoğan Acar yönetimindeki konserde, Borsa İstanbul’da çeşitli birimlerde görev yapan 16 kişiden oluşan “Koro İstanbul” üyeleri, aralarında ünlü halk şairi ve ozanları Aşık Mahsuni Şerif, Aşık Veysel, Pir Sultan Abdal ve Aşık Daimi’ye ait eserlerin de yer aldığı birbirinden güzel 15 türküyü seslendirdiler. Koroya, bağlama, kemençe ve vurmalı çalgılardan oluşan yine Borsa İstanbul’da görev yapan 7 kişilik saz heyeti eşlik etti.

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı ve CFO’su Hüseyin Zafer, büyük beğeni toplayan konserin sonunda kısa bir konuşma yaparak, Anadolu’nun bağrından doğan ve asırlar boyu bu topraklarda dilden dile söylene gelen, zaman zaman aşk dolu, sevgi dolu, hüzün dolu, fakat her zaman barış ve kardeşlik dolu türkülerimizle dinleyicilerin gönüllerini coşturan koro üyelerini tek tek tebrik etti.

İŞTE KORO İSTANBUL EKİBİ

*SOLİST - Atilla Uçan, Atilla Aybarshan Çetin, Salih Erdal, Recep Bıyıklı, Gözde Akuç, Fatma Altay D. Özlem Öztürk, Recep Bozkurt

*KORO - Atilla Aybarshan Çetin, Atilla Uçan, Banu Budayoğlu Yılmaz, Salih Erdal, Recep Bıyıklı, Gözde Akuç, Fatma Altay, Dilber Özlem Öztürk, Filiz Karagöz, Güler Büyükçolak, İsmail Akman, Kuntay Yılmaz, Mehmet Gürcan, Neriman Tuğlu, Sema Çelik, Veli Duran,
 
*BAĞLAMA- Ceyhun Karaca, Erdoğan Acar, Ertan Tansöker, Mehmed Koç,  Recep Bozkurt

*KEMENÇE - Engin Demirci

*VURMALI ÇALGILAR - İlhan Keskin
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)