E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKonkordato ilan eden TEMSA’da flaş gelişme---

Konkordato ilan eden TEMSA’da flaş gelişme

Konkordato ilan eden TEMSA’da flaş gelişme
26 Aralık 2019 - 13:10 borsagundem.com

Konkordato ilan eden TEMSA tarafından bugün işçilere gönderilen  mesajda yarın iş başı yapılacağı duyuruldu

TEMSA bugün işçilere gönderilen  mesaj ile yarın iş başı yapılacağını bildirdi. Çelik İş Sendikası  yöneticileri haciz işlemlerinin çözüldüğünü bunun üzerine  tesislerde tam kapasiteyle üretimin yeniden başlamasının mutluluğunu  yaşadıklarını kaydetti. Konkordato ilan edildiği için şirkete yönelik  haciz işlemleri durdu.

Sözcü gazetesinin haberine göre, Yılda ürettiği 11 bin 500 aracı  dünyanın 66 ülkesine ihraç eden TEMSA Otomotiv Tesisleri’nin Sabancı Grubu’nun satışından sonra gelen hacizlerle birlikte üretimi  durdurması üzerine yaşanan sorunlar çözülmeye başlandı.

Üretim durdurulmuştu! TEMSA’da yeni gelişme

 

Temsa geçici konkordato istedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarık Arılı30 Aralık 2019 11:03

    Temsa'yı alanların dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Adana küçük yerdir, burada herkes olanlardan aynı gün haberi alır. Evren Ünver ve CEO olarak atadığı Aslan Uzun, organize bir yapı olduğu, şirketin kasasını boşalttığı, tedarikçelere 90 milyon , yemek şirketlerine 2,5 milyon borç var iken kendilerine 10 milyonluk ofis yaptırarak, 1,5 milyonluk makam aracı alarak kasayı boşaltmış olmaları zaten her şeyi gösteriyor.  Kaç bin insanın bedduasını aldılar tahmin edemiyorum. Yakında da şirketi başka bir firmaya ortak gösterip kaçacaklardır. 

  • Vahit terzi29 Aralık 2019 15:11

    Sabancılar eski sabancılardeğil dolandırıcıolmuşlar bırak tam-sayı koskoca cimsayı 17000tlden 6100tlye düşürüp toplayan insanlar

  • Şükrü Çelik 26 Aralık 2019 14:22

    Sevindim lakin yapanın yanına ker kalmasın satış işlemleri incelenmeli, sakıp bey hayatta olsaydı önce bu satışı yapan, şahsın görevine son verirdi, sıkıntı yönetim üretim değil.

  • ADANALI26 Aralık 2019 14:18

    3 ay da ne hale getirdiniz ahlaksız utanmaz vatan hainleri koskoca fabrikayı bedava devleti dolandıralım derken sabancılarla rezil oldunuz allah hepinizin belasını versin........

  • AHMET ÖZBİR26 Aralık 2019 14:11

    TEMSA HEP TÜRK'ÜN OLSA! Böyle muazzam bir kuruluşun asla KAPATILMASINA MÜSADE EDİLMEMELİDİR!.. Üst yönetim gözden geçirilmeli, şişirilmiş yapılanmalar darmadağın edilmeli, tasarrufa herkesin uyması temin edilmelidir.