E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomutanın emrini dinlemeyen asker omuzlarda---

Komutanın emrini dinlemeyen asker omuzlarda

Komutanın emrini dinlemeyen asker omuzlarda
19 Temmuz 2016 - 11:39 borsagundem.com

Darbe girişimi sırasında bazı askerler de hainlerin emirlerine karşı gelerek vatandaşa silah doğrultmadı. Vatandaşlar kendilerine silah doğrultmayan askerleri omuzlara alırken, o anlar cep telefonuyla kaydedildi.

 Darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı'na giden darbeci hainlere vatandaşlar karşı çıktı. Bu sırada hainler askerlere vatandaşa silah doğrultma talimatı verirken, bazı askerler buna karşı çıkarak silahların indirdi. Vatandaşa silah doğrultmayan askere de vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Omuzlara alınan asker eline verilen Türk bayrağını salladı. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, asker vatandaşın yanına geliyor. Vatandaş askeri omuzlara alırken, asker Türk bayrağını sallıyor.

Flaş iddia! Meclis'i bombalayan pilot PYD'ye sığındı

 

Rus uçağını vuran pilotlar tutuklandı

 

Cumhurbaşkanı'nı öldüremeyince Yunanistan'a kaçtılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bravo 19 Temmuz 2016 16:46

    çok ciddi birşey herkes yapamaz tebrik ediyorum helal olsun

  • KIRIMLI19 Temmuz 2016 16:01

    Çok acayip bir şeymiş gibi anlatmaya gerek yok.Askerlik yapan herkes bilir askerin bir el kitabı vardır orada neleri yapması neleri yapmaması gerektiği açık bir dille anlatılmıştır.Anayasaya aykırı olan bir emri hangi seviye ve rütbeden gelirse gelsin reddetme hakkı ve sorumluluğu olduğu yazar.Eğer sırf komutandan geldi diye kanun dışı bir emri icra ederse hukuk karşısında sorumlu tutulacağı ifade edilmiştir.