E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomşularını vuran ‘hanım ağa’ sosyal medya fenomeniymiş---

Komşularını vuran ‘hanım ağa’ sosyal medya fenomeniymiş

Komşularını vuran ‘hanım ağa’ sosyal medya fenomeniymiş
19 Mart 2022 - 19:18 borsagundem.com

Sakarya'da, sokakta beslediği köpekler sebebiyle tepki gösteren komşularını balkondan ateş ederek yaraladığı için tutuklanan Zeynur G.'nin, kendini ‘hanım ağa’ olarak tanıttığı ve sosyal medyada fenomen olduğu ortaya çıktı.


Akyazı ilçesinde, sokakta beslediği köpeklerinden rahatsız olan komşularını vurduğu için tutuklanan Zeynur G.'nin, sosyal medya fenomeni olduğu ve elindeki tespih ile videolar çekip paylaştığı ortaya çıktı.

Olay, geçen çarşamba günü Akyazı ilçesi Yeni Mahalle 5021 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Hikmet S. ve Betül S. çifti komşuları Zeynur G.’ye sokakta beslediği köpekler nedeniyle tepki gösterdi. Çift, köpeklerin çocuklara saldırdığını belirterek, Zennur G. ile tartıştı.

Kocasının tabancasıyla ateş etti

Emekli asker eşi olan Zeynur G., kocasının tabancasını alarak 3’üncü kattaki evinin balkonundan çiftin üzerine doğru ateş açtı.

Yaralanan çift kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralanan çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

'Hanımağa', sosyal medyada fenomenmiş

Gözaltına alınan Zeynur G. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilip tutuklandı. Zeynur G.’nin binlerce takipçisi olan sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı. Kendini ‘hanım ağa’ olarak tanıtan Zeynur G. elinde tespih ile çektiği videolarla dikkat çekti.

Düğünde ateş ettikten sonra yanlışlıkla kendisini vurup öldü

Yaptığı 'kurşun geçirmez' yeleği giyip ateş ettiren kişi öldü

Düğünde havaya ateş ettiler gelini vurdular

Karnındaki bebeğe ateş etti




Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)