E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKöksal'dan TSPB için olumlu sözler---

Köksal'dan TSPB için olumlu sözler

Köksal'dan TSPB için olumlu sözler
07 Mayıs 2014 - 14:45 borsagundem.com

TSPB Başkanı Attila Köksal, "Umuyoruz ki yeni Birlik yapısı tüm paydaşlarımız için olumlu sonuçlar getirir" dedi

TSPB Başkanı Attila Köksal, Sermaye Piyasası'nda Gündem'in Mayıs sayısında, geçen ay yürürlüğe giren Birlik Statüsünü değerlendirdi.
Birlik Başkanı Attila Köksal, yeni statüyle beraber unvanı Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği olarak değişen ve üyelik yapısı genişleyen Birliğin değişim sürecini değerlendirdi. Statü ile birlikte Birliğin yeni üyeleri arasında portföy yönetim şirketleri ve yatırım ortaklıkları da yer alacak. Köksal, geçen yıl boyunca sektör görüşlerinin ve çekincelerinin SPK'ya iletildiğini fakat bu konuların yeni yapıda korunduğunu vurguladı. Köksal: "Tüm üyelerimizi ilgilendiren ve sermaye piyasamızın geleceğini şekillendireceğini düşündüğümüz bu düzenlemeye ilişkin olarak sektörümüzün görüşlerini ve çekincelerimizi geçen yıl boyunca SPK'ya iletmiştik. Ancak çekincelerimizi belirttiğimiz konuların korunduğunu gördük. Umuyoruz ki öngörülen bu yeni yapı tüm sermaye piyasası paydaşları için olumlu sonuçlar getirir." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)