E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKitabı için için reklam yapıyor!---

Kitabı için için reklam yapıyor!

Kitabı için için reklam yapıyor!
27 Mart 2016 - 08:24 borsagundem.com

Cezaevinde yazdığı ‘Deniz’in Dibi’ kitabında erkekken kadın olan bir mahkumdan bahsedince dava edilen Deniz Seki  “Aynı koğuşta değiliz. İsim kullanmadım. Sadece hikayeleri paylaştım. Kendisi de kitap yazdığı için reklam yapıyor” dedi. 

Erkekken kadın olan D.Ç. adlı mahkum, Deniz Seki’nin ‘Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde yazdığı ‘Deniz’in Dibi’ kitabında özel hayatına dair bilgilerin ifşa edildiğini belirterek sanatçı aleyhine dava açtı. Söz konusu mahkumla koğuş arkadaşı olmadığını, hiçbir şekilde isim kullanmadığını belirten Seki, basın açıklaması yaparak şunları söyledi: “Cezaevinde anlatılan hikâyelerden bazılarını kitabıma yansıttım. Hiçbir isim ve kimlik bilgisi kullanmadım. Bir anlatım olduğunu vurgulamak için de “-miş” li ifadeler kullandım. Şikayetçi, kitapta anlatılanın kendisi olduğunu iddia ediyor. Bu şekilde bir haber çıkmadı, bağı kuran tek kişi kendisi... Bir kitap yazdığını belirtiyor. Yakında çıkaracağı kitap için bu şikayeti reklam olarak kullanıyor.”

İşte kitaptaki o bölüm:
“Erkekken kadın olup buraya gelen biri var. Karısını kıskançlık yüzünden öldürmüş. Çocuğunu yurda vermiş. Sonra da karısına olan aşkından kadın olmuş. Hatta tipini de karısına benzetmiş. Burada pembe bir kimlikle, hiçbir şey olmamış gibi abartılı bir makyajla geziyormuş. Tüyler ürperten hikayeler...”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)