E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKısıtlamanın ilk gününden ilk kareler---

Kısıtlamanın ilk gününden ilk kareler

Kısıtlamanın ilk gününden ilk kareler
16 Mayıs 2020 - 08:50 borsagundem.com

Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında 14 büyükşehir ile Zonguldak'ta 16 Mayıs Cumartesi günü saat 00.00'dan, 19 Mayıs Salı gecesi saat 23.59'a kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağının ilk gününden kareler...

Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 14 büyükşehir ile Zonguldak'ta 4 günü kapsayan sokağa çıkma yasağı kararı alındı.

16 Mayıs Cumartesi günü başlayan sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul'da yollar ve meydanlar boş kalırken, meydanların hakimi kuşlar ve sokak hayvanları oldu.

Yasak öncesinde trafik ve insan yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklarda bu kez sessizlik hakim olurken İstanbul'da yolların ve meydanların boş kaldığı görüldü.

Kentte hafta içi yoğunluk yaşanan D100 Karayolu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de yoğunluk yaşanmadı.

Sokağa çıkma kısıtlaması, 19 Mayıs Salı gecesi 23.59'da sona erecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ve16 Mayıs 2020 09:59

    Yasakçı zihniyet gitmeden, kovid bitmez. 14 gun yasak gelsın komple kovid bitsın. 3 gun avme, 2 gun park, 5 saat gezıntı serbest... hafta sonu soksklara çıkmak yasak. bu ne saçma iştir ? kaç yıl böyle gidecek bu işler... evde herkesin kiliması yok .