E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi---

Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi
18 Mayıs 2021 - 21:53 borsagundem.com

Kırmızı kategoride aranması bulunan Aydın Şimşek isimli teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu

İç güvenlik operasyonları kapsamında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığından alınan istihbarat çerçevesinde, Diyarbakır Lice kırsalında, Jandarma SİHA/ İHA, JÖH ve Komando birlikleri ile gerçekleştirilen operasyonda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Diyarbakır sorumlusu olarak faaliyet gösteren ve Terör Arananlar Listesinde 10 Milyon TL’ye kadar ödülle “KIRMIZI” kategoride aranan Agit Bismil kod adlı Aydın Şimşek olduğu tespit edildi.

KANLI EYLEMLERİN SORUMLUSU!

Söz konusu terörist; 2018 yılından bu yana kanlı terör eylemlerinin talimatlarını vererek birçok kişinin yaralanması ve öldürülmesi olaylarının faili ve azmettiricisi olduğu belirtildi.

Erdoğan duyurdu! PKK'nın Suriye sorumlusu etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş18 Mayıs 2021 22:41

    Avrupa'nın en iyi ordusu 24saat hazır kıta devriyede ama dağ taş lüzumsuz işlerde zamanını heba ediyorlar. Vurun asıl kaynağını bize 5milyon suriyeli iteleyenleri. Musula çökenleri. Dogumuz batimiz ecnebi üssü doldu.