E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKırım'da kaçırılma iddiası---

Kırım'da kaçırılma iddiası

Kırım'da kaçırılma iddiası
05 Mart 2014 - 19:52 borsagundem.com

Kırım'da bulunan BM Genel Sekreteri Ban'ın danışmanı Serry'nin silahlı kişilerce kaçırılmak istendi

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un Kırım'a  gönderdiği danışmanı Robert Serry'nin aracının Kırım'da silahlı kişiler  tarafından durdurulduğu ve Serry'nin tehdit edildiği belirtildi. 

BM Genel Sekreter Yardımcısı Jan Eliasson, Ukrayna'dan telefonla  gazetecilerin sorularını cevapladı. Eliasson, çeşitli temaslar için Kırım'da  bulunan Robert Serry'yi taşıyan aracın, Kırım'daki donanma merkezinden çıkarken  aralarında silahlıların da bulunduğu 15 kadar kişi tarafından durdurulduğunu  ifade etti. 

Silahlı kişilerin Serry'den Kırım'ı terk etmesini isteyerek aracına el  koyduklarını ve kendisiyle birlikte gelmesini istediklerini anlatan Eliasson,  Serry'nin bu talebi reddederek oradan ayrıldığını ve oteline giderken yol  üzerinde bulduğu bir kafeden kendisini arayarak durum hakkında bilgi verdiğini  söyledi. 

Serry'nin herhangi bir darp girişimine maruz kalmadığını ve durumunun  iyi olduğunu dile getiren Eliasson, Serry'yi tehdit edenlerin kimliğine ilişkin  bilgi vermedi. 
Eliasson, konuyla ilgili ilgililerle görüşmeleri sürdürdüklerini  kaydetti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)