E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun eski genel başkanlarla 'İnce' mesaisi---

Kılıçdaroğlu'nun eski genel başkanlarla 'İnce' mesaisi

Kılıçdaroğlu'nun eski genel başkanlarla 'İnce' mesaisi
09 Ağustos 2020 - 15:25 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP'nin eski genel başkanları Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin ile görüştü. Basına kapalı görüşmede, Kılıçdaroğlu’nun iki eski selefine, “Muharrem İnce her istediğinde görüştüm. Hiç ayrım yapmadım" dediği öğrenildi.

Siyasetin ve CHP’nin en sıcak gündemi Muharrem İnce. İki eski genel başkan Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın CHP lideri ile görüştü. Kritik görüşmenin en önemli gündem maddesinin Muharrem İnce olduğu öğrenildi. Basına kapalı görüşmede, Kılıçdaroğlu’nun iki eski selefine, “Muharrem İnce her istediğinde görüştüm. Hiç ayrım yapmadım" dediği öğrenildi.

Yeni oluşum içerisinde olduğu ifade edilen İnce, siyasetinin gündemindeki yerini koruyor. Önce parti kuracağını belirten İnce, daha sonra bir hareket başlatıp bir yola çıkacağını söyledi. Genel merkeze yönelik eleştiri dozunu arttırdı. İnce bugün yaptığı açıklamada; “Ankara’da bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Bu süreçte herkes konuştu. Bir tek ben konuşmadım. Konuşsunlar bakalım. Herkes eteğindeki taşı döksün. Önümüzdeki hafta ayrıntılı bir şekilde her tür soruya cevap vererek, bunları anlatacağım” dedi.

KILIÇDAROĞLU: AYRIM YAPMADIM

İnce bu açıklamaları yaparken, CHP Genel Merkezi de hareketliydi. İki eski genel başkan, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın CHP Genel Merkezi’ne geldi. Çetin ve Karayalçın CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ana gündem maddesinin İnce olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, seleflerine, “Muharrem İnce her istediğinde görüştüm. Hiç ayrım yapmadım" dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Aslında CHP’nin her kurultayı sonrasında geleneksel olarak gerçekleştiriliyordu, bu görüşmeler. Gelenek bozulmadı. Görüşmede; iç politikaya ilişkin güncel başlıklar da ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 37'nci Olağan Kurultay’da Türkiye'nin sorunlarını sıralamış ardından da 13 maddelik ikinci yüzyıla çağrı beyannamesini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu’nu yeniden seçilmesini nedeniyle tebrik eden Karayalçın ve Çetin beyanname ile ilgili görüşlerini de CHP Liderine aktardı. Karayalçın ve Çetin aynı zamanda CHP Dış Politika Danışma Kurulu üyesi. Üç ismin görüşmesinde, Libya ve Suriye başta olmak üzere kritik başlıklar da masaya yatırıldı.

İnce: Kim hain kim bölücü herkes görecek

Baykal, İnce için devreye giriyor

Kılıçdaroğlu'ndan ilk İnce yorumu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yurt10 Ağustos 2020 00:02

    sayın incenin  kemal kılınter  den daha cok oy alacagına  inanıyorum taze kan  her zaman   partiyi diri tutar yenilik şart  bir dahaki secimde   CHP  bu kadar şanslı olmaya bilir

  • Vb09 Ağustos 2020 22:38

    ince'yi sinsi sinsi ince ince sildiler....kemalistler , sarı öküzü vermeyeceklerdi , baykal'ı verdiler arkası geldi... adam ve militanları partiyi ele geçirdi...düz kemalistler hatta Türk bayrağını sevenlere en fazla üyelik var artık , delege bile olamazlar...

  • Vatandaş09 Ağustos 2020 21:46

    Evet kemal bey,şimdi hangi oyun lar peşinde yakında kokusu çıkar, kemal bey de oyun bitmez, babacan ile Davutoğlu ayrılırken akp,den demokrasi,den bahsediyor,du şimdi ince,yide partiyi bölmekle sarayın adamı diye suçluyor,lar yahu siz ne menem insanlar,anız sizi bilmeyen gençler ve vatandaşlar da gerçek yüzünüzü görmeye başladı, Kendi kendinizi bitirmeye başladınız.

  • Namik09 Ağustos 2020 19:52

    Kılıçdaroğlunun ülkeye ve partisine hiç bir yararı olmadı tıpkı Baykal gibi

  • fafa09 Ağustos 2020 19:00

    İnce'yi ince ince birileri ikna etmiş.Bak sen Cumhurbaşkanlığında şu kadar oy aldın diye,ama -bence- yanlış hesap.Ooylar onun değildi.

  • BORSACI09 Ağustos 2020 17:40

    kılıçtaroglunun korku sarmış durumda ama nafile ince ince geliyor.

  • Gerçekçi09 Ağustos 2020 16:56

    İşte Sayın Recep tayyip Erdoğan’la Kemal Kılıçdaroğlu Arasındaki fark biri lider partisinin yarısı ihanet etti parti kurdu hepsine diklendi hiçbirine eyvallah etmedi biri ise partisinden biri ayrılacak diye elinden gelse rahmetli Atatürk’ü mezarından kaldırıp araya sokacak Arasındaki fark biri lider partisinin yarısı ihanet etti parti kurdu hepsine diklendi hiçbirine eyvallah etmedi biri ise partisinden biri ayrılacak diye elinden gelse rahmetli Atatürk’ü mezarından kaldırıp araya sokacak

  • fafa09 Ağustos 2020 19:05

    Dikkat et, birinin elinde iktidar var,gel diyor,bir  koltuk ikram ediyor. Aslında bir liderin iki seçimden fazla parti başında kalmaması gerekir.Sıkıntı buradan kaynaklanıyor.

  • FİNANSŞÖR09 Ağustos 2020 16:01

    bugün sabahda güzel bir haber var idi.kafasını arayan adam diye.tam çuk diyor oturtmuşlar.bayğı güldüm.bunlarmı ülkeyi yönetecekler.chp nin elinden iş bankası ve 60 belki üzerindeki iştirakleri alınmaz ise iktidara oynayamaz.çünkü düşünsenize buralarda binlerce chp li istihdam edilmekte yani büyük (Trilyonlarca lira ) bir ekonomi bir nevi kontrol etmektedir.

  • salim09 Ağustos 2020 15:57

    Kimle görüşürsen görüş,,,tek şart istifa etmen,,siyasetten emekli olman.

  • EKRİST09 Ağustos 2020 22:48

    emekli olurmu hiç.bu görevin büyük avantajları var birde hakkında onlarca yargılama var.biriden kurtulsa birinden sıkıntı yaşayacak  onlardan kurtulmaş içinde bu görevde kalıyor olabilir.bu işin için de sanki bir oyun var gibi.chp oyun için de oyunlar oynanmakta sürekli halkın dikkati başka yerlere çekeler  kendi başarısızlıkların üstünü örtmek için bir menavrada yapmış olabilirler.al birini vur öbürünün üstüne. 130 chp milletvekillerin hepsini toplasan bir tane RTE ve BAHÇELİ etmezler.

  • Ali09 Ağustos 2020 18:48

    Aynen dogru tesbit