E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce: Kim hain kim bölücü herkes görecek---

İnce: Kim hain kim bölücü herkes görecek

İnce: Kim hain kim bölücü herkes görecek
09 Ağustos 2020 - 12:23 borsagundem.com

'Yeni parti kuracak' iddialarına Muharrem İnce'den yanıt geldi. İnce, 'Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek' dedi.

CHP'den ayrılıp yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"Önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğim. Ankara'da ne yapmak istediğimi, neler olduğunu, hakkımda birçok iftiralar, yalanlar var. Pek çok ipe sapa gelmez adam açıklama yapıyor. Bunları duyuyorum. Kulaklarımı kapadım, önümüzdeki hafta Ankara’da her şeyi detaylarıyla açıklayacağım.

Bugün size nezaketsizlik olmasın diye bahçenin kapıları açtım. İstanbul'dan buraya kadar gelmişsiniz. Hiçbir şey söylememek size saygısızlık olur. Hoş geldiniz ama önceki haftayı bekleyeceksiniz.

Yazılıp çizilenlerin tümünden haberim var. Pek çok gerçek, pek çok yalan var. Önümüzdeki haftaya kadar sabırla beklemelerini istiyorum.

Hain diyenler, bölücü diyenler hepsini biliyorum. Kim hain, kim bölücü herkes önümüzdeki haftayı beklesin. Biz Atatürk’ün partisinin 40 yıllık neferiyiz. Bunun için biraz sabır.

(CHP'ye küskün müsünüz?) Hayır, hayır. Teşekkürler."

Baykal, İnce için devreye giriyor

Kılıçdaroğlu'ndan ilk İnce yorumu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İnce ınce yasemince09 Ağustos 2020 15:26

    Chp içindeki tek adam gibi adam Kimse tarafın dan esir alınmamış kimseye biat etmemiş adam Sırtını Pkk ya fetö ye yaslamamış adam Haftaya büyük ihtimalle chp deki feto pkk ilişkisini aciklayacak

  • Ww09 Ağustos 2020 15:24

    Seni destekleyenlerin hepsi akp li unutma

  • Jj09 Ağustos 2020 15:23

    Yapma muharem 31aldim diyorsun kendin almadin chp sayesinde aldin akilli ol simarma yuzduk yuzduk kuyruguna geldik

  • AHMET ÖZBİR09 Ağustos 2020 14:10

    Sn. Muharrem İnce CHP'yi kimlerin ele geçirdiğini gördü ve RESTİ ÇEKTİ! By Kemal kendi ekabir takımıyla yaptığı kongrede PKK ve FETÖ'ye yani vatan, millet, din düşmanlarına TEK KEM SÖZ etmedi, edemedi. Demek ki CHP BİRİLERİ TARAFINDAN ADETA ESİR ALINMIŞ. Umarım Sn. İnce KALINCA BİR OPERASYON ÇEKER ve gerçek vatanseverlerle DEVLETÇİ, MİLLİYETÇİ, ATA'SININ ARDINDAN GİDENLERLE KURACAĞI PARTİYLE By Kemal'i ve tayfasını ekarde eder.

  • doğru09 Ağustos 2020 13:50

    eski siyasetçılerden bıktık artık, al birini vur ötekine değisen birşey yok,  çok konuşan değil düşünen vizyon sahibi elinde programı olan yapacağı icraatlar oya yönelik değil ülkeniin menfaatine yönelik olmalı...

  • EKRİST09 Ağustos 2020 13:37

    Bu akılı taşıyan kafa 50 senedir nerelerde idi.

  • FİNANSŞÖR09 Ağustos 2020 13:35

    50 senedir partidesin ne faydan oldu bu partiye ancak kendine menfaatin oldu.aklın yenimi yerine geldi.ben şuanki chp deki hiç bir milletvekilinde bu partiye genel başkan olacak ne vizyon nede proje sahibi görebiliyorum.hepside hizipci islam dinine allerjisi olanlardan oluşmakta olup, zaman zaman islamiyete sert saldırımlarından dolayı muhafezakar kesimden oy alacaklarına hiç ihtimal dahi vermiyorum.ayrıca teröristleri testekleyenler ile ittifa yapması ne kadar caresiz ve ATATÜRK düşmanı olduklarının toplamda antipati yapmıştır.iktidara gelebilmen için milleti proje ve vizyonların ile inandıracaksın.bunların işleri güçleri laf canbazlığı .

  • A haber09 Ağustos 2020 13:16

    İnce parti kurarsa % 1 oy alır chpnin başına geçerse% 40 oy alır kılıçdaroğlu parti kurarsa % 0 oy alır chpnin başında durdukca % 25 de kalır

  • Ünce ince09 Ağustos 2020 15:37

    İnce partiyi kurarsa gerçek atatürkçülerin oyunu alır Bakin kesk diye bir memur sendikası vardı tüm sol görüşlü memurlar bu sendikaya üye olurdu bu sendika pkk nin sözcüsü gibi idi. Gerçek atatürk culer eğitim işi kurduğunda herkez bu sendikayı kurma bu sendikaya kimse üye olmaz diyordu ama gerçek ataturkculer geçti yeni sendikaya Ahada buraya yaziyorum ince partiyi kurşun en az yüzde 15 oy alir

  • ekonomist/stratejist09 Ağustos 2020 13:12

    1982 Anayasası ile Siyasi Partiler Kanunu acilen değişmesi gerekir. Hem iktidar için hem de siyasal partilerin genel başkanlığı en fazla 2 dönem şartı getirilmeli. Eğer böyle 2 dönem şartı gelmezse beceriksiz her defasında yenilen ama koltuğu bırakmayan Kılıçdaroğlu'ndan, hiçbir zaman iktidar olma hevesi olmayıp son yıllarda ne yaptığı belli olmayan ve gözü toprağa bakmasına rağmen koltuğu ile mezara gitmeyi ülkü edinmiş Bahçeli'den, 18 yıllık kesintisiz iktidar döneminin kazanımları olsa da kaybettirdikleri fazla en basitinden hukuk devleti, demokrasi, Cumhuriyet değerlerine yönelik saldırı, işsizlik, enflasyon, cari açık, hayat pahalılığı artmasında başrol oynayan ekonomi bilgisi sıfır olan Erdoğan'dan bıktık artık. Kıssadan hisse artık devletin başına da siyasete de yeni aktörler şart, yeni söylemler, yeni hikayeler şart. Bunlara binaen yeni yüz olarak Ulusalcı-Cumhuriyet ekseninde Muharrem İnce vitrine çıkabilir, desteklenebilir.

  • salim09 Ağustos 2020 13:12

    İnce nin parti kurmaması için K.daroğlunun istifa etmesi lazım,K.daroğlunun Baykal gibi miadı doldu,kimse sevmiyor,,40 yıl CHP nin başında kalsa oyunu artıramaz.