E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nu mermi ile tehdit eden şüpheli serbest bırakıldı---

Kılıçdaroğlu'nu mermi ile tehdit eden şüpheli serbest bırakıldı

Kılıçdaroğlu'nu mermi ile tehdit eden şüpheli serbest bırakıldı
04 Mayıs 2020 - 23:55 borsagundem.com

Bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı paylaşarak Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve Canan Kaftancıoğlu'nu tehdit eden Mehmet Emin G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Sosyal medya hesabında bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı paylaşarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Mehmet Emin G.,emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mehmet Emin G., savcılık sorgusunun ardından, “Cebir veya tehdit kullanılarak bir siyasi partinin faaliyetlerinin engellenmesi" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

Ev hapsi cezasına çarptırıldı

Sorgusunda suça konu paylaşımı yaptığını kabul eden Mehmet Emin G., “Darbe söyleminde bulundular. Bende o anki sinir ile böyle bir resim paylaştım. Yapabileceğimden falan değil. Sadece sinirlendiğim için ve tepki olsun diye paylaştım. Benim sicilim temizdir. Silahım falan yoktur. Sadece sinirlendiğim için böyle bir paylaşımda bulundum" dedi. Savcılığın tutuklama talebini reddeden Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği, Mehmet Emin G.'yi ev hapsi kararı ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ADALET05 Mayıs 2020 15:08

    Aynı tehdidi karşı bir partinin belediye encümenine bile yapsa sanırım ya adam öldürmeye kastetmekten ya da vatan hainliğinden ömür boyu hapis yerdi. Hukuk sıfır adalet sıfır otur yerine.

  • pazarci05 Mayıs 2020 11:52

    insani putlastirmayin/heykelinin arkasina siginmayin,varsa iyi plani projesi uygulayin taktir edilin ,putlastiripta nefret edilmeyin/ettirmeyin.ISLAM,IN degerleriylede hic  oynamayin ve insanlarin icine fitne ve fesati sokmayi calisan Ve Mustafa kemalin heykelinin arkasini siginmaya calisan zihniyet ayni zihniyet.ve kendisi gibi dusunmeyen ve davranmayana tepeden bakma zihniyeti.unutmayin ki burasi Musluman bi ulke.Muslumanligin degerlerine saygi gostermeye niyetli olmayanda s gitsin bu memleketten.saygilar/lutfen yayinlayin

  • gobel6605 Mayıs 2020 11:51

    Adamın dediğine bak, atılan başlığa bak. Bu guruhun idrak problemi olduğu kesin. Adamın dediğinin özü; kalkışma veya darbe olursa kanunların bana verdiği hakları sonuna kadar kullanırım diyor, başlık kemal kılıçtaroğluna mermi ile tehdit diyor, kel alaka. 

  • Münafık dönekler05 Mayıs 2020 01:07

    Abi devran değişince şu insanların arasına fitne fesat sokan nefret dili oluşturan dünyaya, ülkeye, Allah'a faydasız yobaz molla din tüccarı tayfasını not edin hapislerde süründürün. Böylece gerçek dindarlar da zan altında kalmamış, it köpek de onu bunu tehdit etmemiş olur. Genel seçimde muhalefet başa gelsin bu dönek ben öyle demek istemiştim der

  • BİR DOST05 Mayıs 2020 11:48

    Laiklik yobazı bladerim, burada ayrımcılığı körükleyen birisi varsa oda keMAL ve avanesidir. Eğer yobaz olmasan Burada adamın dinine değil verdiği mesaja odaklanırsın. Adamın dediği net ve ben de onlardan birisiyim. Eğer darbe, kalkışma vb. olursa 15 temmuzdaki gibi savunmada kalmaz, törelerimizin hainler için emrettiğini uygularız. Bunu kulağınıza küpe edin. 

  • Seçmen05 Mayıs 2020 00:52

    Ne demiştik, bu nefret dili ülkeyi çok tehlikeli bir noktaya doğru sürüklüyor, dün yumruk, bu gün mermi... bu işid kılıklı meczuplar kimden cesaret alıyor acaba? Bu tiplerin atatürk ün kurduğu partiyle ve Atatürk Türkiyesiyle hesapları var. Aklınca chp yi tehdit ediyor zavalı yaratık, Bu hareket erdoğan a karşı yapılsaydı bu şahıs serbest bırakılırmıydı acaba?

  • seçmen05 Mayıs 2020 11:15

    adı türk rumuzuyla başlayan şahıs der ki,  Atatürk kürtleri dersim de dümdüz etti, chp iktidara gelse anıtkabir i yıkar, cehalet, yalan ve ifiira da sınır yok, trollükte her şey mübah, bu cahil ve iftiracı şahsa önce biraz tarih okumasını öneririm.  bu halk Atatürk e ve arkadaşlarına birkaç ayyaş dendiğini hala unutmadı, unutmayacak, Atatürk ün eserlerini kim yıkıyor hep beraber görüyoruz, Atatürkün mekanı çankaya yı , Atatürk havaalanını ve adı atatürkle başlayan kurumları kim yok ediyor görüyoruz. 

  • abdullah05 Mayıs 2020 10:12

    nefret dili sence nedir? bence halkın seçtiğine saygısı olmayan chp lilerin dilidir. darbe çağrışımları yapanların dilidir. gezi olayları gibi olaylara destek verip halkın milletin kazanımlarını yok edenlerin dilidir yumruğu hak edenin  (teröre avukatlık yapan sonrada şehidin cenazesine katılıp dalga geçen) dilidir nefret dili. m. kemal ölmüştür artık türkiye ve türkiye halkı vardır. m.kemalin chp yi kurması chp'ye hususilik katmaz diktatörlük peşinde misiniz? chp cumhuriyetinde değil türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz bizler tehdit dili kullananı şerefsiz hain gördüğümüz gibi onlara karşı duranları şerefli ve kahraman görmemiz gerekir.

  • Türk.05 Mayıs 2020 03:52

    Yürü git Atatürk ün partisiymis. Atatürk isyan eden Kürtleri ne yaptı Tunceli de dümdüz etti. Şimdi beraber ülkeyi paramparça etmek için her türlü terörü yapıyorlar. Atatürk olsa önce Kemal Kılıçdaroğlu ndan başlardı. Siz iktidar olsanız önce Anıtkabir'i yikarsiniz. Bir koltuk için her haltı yiyorsunuz. İsmet İnönü Atatürk u silmek için paradan resmini sipmedimi. Adnan Menderes koruma kanunu nu cikarmasa silip atacaktiniz. Şimdiki chp tam Atatürk düşmani bir parti.