E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan kritik çağrı---

Kılıçdaroğlu'ndan kritik çağrı

Kılıçdaroğlu'ndan kritik çağrı
08 Eylül 2015 - 18:38 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP örgütlerine provokasyon uyarısı yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Toplu eylemlere katılmayın' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, artan terör olayları nedeniyle genelge yayınladı. Kılıçdaroğlu, olası provokasyonlara karşı CHP örgütlerini uyardı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada "Toplu eylemlere katılmayın. Acılar üzerinden prim yapmak isteyenlere prim vermeyin. Provokasyonlara karşı duyarlı olun" dedi.

"CHP'YE BÜYÜK SORUMLULUK VE GÖREV DÜŞMEKTEDİR"
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderdikleri genelgede “Yaşanan acıların herhangi bir provokasyona yol açmasına izin verilmemelidir. Tam bir sağduyu ile hareket edilmelidir” ifadelerine yer verdi.

Genel Sekreter Tekin ile Genel Başkan Yardımcısı Bingöl imzalı genelge şöyle:

“Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelen terör eylemleriyle, huzur ortamını sarsan toplumsal olaylar ortak geleceğimize ilişkin kaygıları arttırmaktadır.

Terörün boyutu, verdiğimiz kayıplar ve içinde bulunduğumuz tablo her geçen gün ağırlaşmaktadır. Bu tablo karşısında Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve onun cefakar örgütlerine büyük sorumluluk ve görev düşmektedir.

Bu dönemde, örgütlerimiz her zaman ki gibi “Önce Türkiye” diyen bir anlayış ile çalışmalarını sürdürmelidir. Bu anlamda yaşanan acıların herhangi bir provokasyona yol açmasına izin verilmemelidir. Tam bir sağduyu ile hareket edilmelidir.

İnsanlarımızı birbirinden ayıran ve toplumsal barışı sarsan her türlü anlayışa karşı duruşumuz aynen sürdürülecektir. Nefret söylemi içeren hiçbir toplumsal olaya müsaade edilmeyecektir. Örgütlerimizin ülkemize karşı tarihi sorumluluğunu bütün tahriklere rağmen aklın ve barışın sesi olarak yerine getirecektir.

Gereğini önemli rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YA SEV YADA SEVDİRİRLER08 Eylül 2015 21:15

    AYIP OLMASIN DİYE YORUM YAPAYIM BARİ.KILIÇDAROĞLU BENSE SEN VE SENİN BARONLARIN AKABİNDE PARO BAŞKANLARI AKILLI OLMALI...