E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan doğal gaz açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan doğal gaz açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan doğal gaz açıklaması
21 Nisan 2023 - 00:27 borsagundem.com

Filyos'ta karaya çıkarılan doğal gaz ile ilgili açıklamada bulunan CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Halkın yararına verilen taahhütleri mutlaka yerine getiririz" dedi

CHP Genel Başkanı ve 13'üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz" dedi.

"ERDOĞAN ÇOK PANİK"

CHP Genel Başkanı ve 13'üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhüttü olur. Çünkü devletin parası halkın parası. Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz. Kovid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın" ifadelerini kullandı.

Dönmez: Keşfimiz tüm konutların 35 yıllık ihtiyacını karşılayacak kapasitede

 

Erdoğan: Konutlarda doğalgaz bir ay ücretsiz olacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.