E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan çok sert çıkış---

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert çıkış

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert çıkış
28 Ocak 2018 - 15:02 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede adalet yok. Hiç kimse adaletten söz etmesin. Yargı siyasi otorite tarafından teslim alınmış durumda. Yargı hukukun üstünlüğüne ve vicdanına göre karar vermiyor artık saraydan talimat bekliyor" diye konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Gençlik Kolları 15. Olağan Kongresi’nde konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Daha düne kadar her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına alan bir adam, şimdi kalkmış bize milliyetçilik dersi veriyor. İnönü’nün lafı ile; 'hadi canım sen de.' Çok ciddi sorunlarımız var. Tarihinde ilk kez Türkiye Cumhuriyeti bu kadar yalnızlaşıyor. Tarihinde ilk kez bütün komşuları ile dünya ile kavgalı. Oysa Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları savaş meydanlarından gelmişti. Ve onlar dediler ki, 'savaş zorunlu olmadıkça bir cinayettir' dediler. Her şeyden önce 'yurtta barış dünyada barış' dediler. Savaşın bütün acımasızlığına tanık olanlar barışın arkasında kapı gibi durdular. Hepimiz yakın tarihimizi iyi bilmeliyiz. Daha düne kadar askerlerimizin başına çuval geçirilirken bu kahramanlık edebiyatı yapanlar neredeydi? Unuttuğumuzu mu sanıyorlar" ifadelerini kullandı.

"O BEDELİ ONLARA ÖDETECEĞİZ"

Bursa Nutku’nu okuyan Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet’e, demokrasiye kim ihanet ederse önünde durup mücadele etmek temel görevimizdir. Dikta yönetimlerine, baskılara karşı mücadele kolay değildir. Her mücadelenin bir bedeli vardır. O bedeli onlara ödeteceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.

"YAKINDA ONLARIN İSİMLERİNİ DE AÇIKLAYACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede adalet yok. Hiç kimse adaletten söz etmesin. Yargı siyasi otorite tarafından teslim alınmış durumda. Yargı hukukun üstünlüğüne ve vicdanına göre karar vermiyor artık saraydan talimat bekliyor ’nasıl karar vereceğim’ diye. Devreye giren avukatları da çok iyi biliyoruz. Yakında onların isimlerini de açıklayacağız. Hangi avukatların kimlerin temsilcisi olarak nerelere gittiklerini de çok iyi biliyoruz. Bu ülkeye adalet gelinceye kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu. 

"BİZ DE GENEL BAŞKAN ADAYLARININ ÇIKMASINI KAOS OLARAK TANIMLAYANLAR VAR"

Kılıçdaroğlu, "Biz de genel başkan adaylarının çıkmasını kaos olarak tanımlayanlar var. Onlar demokrasinin ne olduğunu bilmiyorlar. CHP, atanmışların değil seçimle iş başına gelenlerin yönetildiği bir partidir. Demokrasi kültürü olmayanlar bizi AKP’ye benzetmek istiyorlar" dedi.

"GÜCÜMÜZÜ KUVAYİ MİLLİYE’DEN, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TEN ALIYORUZ"

Kılıçdaroğlu, "Eleştirdiğimiz için üstümüze üstümüze geliyorlar sanıyorlar ki susacağız. Sen kim oluyorsun da, bizi susturacaksınız. Biz gücümüzü Kuvayi Milliye’den, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mslmky30 Ocak 2018 02:27

    Yürü be kim tutar seni rakip sizsin

  • doğru29 Ocak 2018 13:19

    bu ülkenin sorunu dürüstlük,muhalefetindede,iktidarındada halkındada bu yok,herkes menfaatine göre hareket ediyor,liyakata göre değil...

  • alp29 Ocak 2018 09:48

    BAK ŞU KONUŞANA YAV,,,YETER ARTIK ALIN ŞUNDAN ŞU KOCA ÇIHAR CHP KURTARIN...ARTIK OY VERMEM BUNU BİLİN 40 YILDIR CHP LLİYİM ARTIK TAMAM

  • ülkü29 Ocak 2018 01:39

    Demokrasi diyerek pkk yı meclise sokan aşşalıklar bugün biraz rahatssızlar ama bekleyin şimdi askerden tokat yiyorsunuz ama yakında halktan sopayı yiyeceksiniz

  • Borsa29 Ocak 2018 00:55

    Haklisiniz ama hic bir zamanda olmadi.Turkiyedeki manzarayi herkes goruyor ve isine geldigi gibi yorumluyor.insallah gelecekte ulkemizin tum bireyleri hak hukuk adalet esitlik gozeten yoneticilere sahip olur.Ben sahsen yakin gelecekte o isigi henuz gormuyorum.

  • ...29 Ocak 2018 00:18

    terör yandaşlarını irancıları ermenileri Allah'sızları partiye doldur sonra atatürkün izinden gidecez de git git arasıra anıtkabire yandaşlarınla beraber git de atam izindeyiz de

  • Özer29 Ocak 2018 00:16

    Hani cumhurbaşkanı ve yakınlarının yurt dışında büyük meblağlı banka hesapları vardı? GBB, yakında belgeleri açıklanacaktır? Şimdi yine Yakında avukatları açıklayacağım demeye utanmıyorsun. Tutturmuş bir yakında... Adalet yürüyüşünde terörist destekçisi HDP ile nasıl bir araya geldin? Adalet kavramını kirletme.

  • HAKAN28 Ocak 2018 22:47

    Hakikaten adalet yok!Adalet olsaydı yasadışı ses kayıtlarını meclis toplantısında yayınladığın için çoktan içeri girerdin.

  • cem28 Ocak 2018 22:02

    gerçekten adalet yok,gerçek adalet olsaydı her fırsatta teröre destek vermekten,vatana ihanetten içerde olman lazımdı

  • Zafer MERCAN28 Ocak 2018 21:06

    Üç türlü insan vardır.Geçmişi yaşayan,Günlük yaşayan,Gelecek için yaşayan.Geçmiş geçmişte kalmıştır düzeltemezsin.Bugünde geçmektedir.Gelecek için planların varsa çok güzel olacaktır.

  • ahmet bekiler28 Ocak 2018 20:13

    işin gücün tarıhten atürkten alıntılar bugüne gel bugüne

  • Abuzittin28 Ocak 2018 19:57

    gargamel işin gücün şeytanlık nedir bu şirinlerin senden çektiği.

  • Gazi28 Ocak 2018 19:50

    Sn. Kılıçdaroğlu aktrollerin kuyruğuna basmış yine :)

  • ;29 Ocak 2018 00:16

    senin ipini de kılıçdaroğlu çekmiş galiba

  • ali 28 Ocak 2018 18:42

    allahını seversen bu chp nin başından git ,senin derdin Atatürkçülük asla değil eğer öyle olsaydı tekeroğlunun kaftancıoğlunun pkk ve ermeni sevicilerini partiye doldurup kimyasını bozmazdın bir chp li olarak tüm delegelerden rica ediyorum bu kurultayda bu adamı değiştirin yoksa partiyi hdpye dönüştürecek eğer öyle olmasaydı bu kadar yenilgi sonunda orada oturmazdı derdi seçim kazanmak değil derdi seyit rıza heykelini koruyup yüceltmek chp liler gözünüzü açın be kardeşlerim nerde hain varsa kontenjandan baş köşeye konuluyor dahamı uyuyacaksınız yapmayın etmeyin bu son şansımızı bari değerlendirin bu kurultayda koltuklarınıza değil vijdanlarınıza dayanın

  • bir yorum28 Ocak 2018 16:39

    Sanki eskiden varmıydı adalet.Millet mahkeme önünde birbirini öldürüyordu.Bu adam nerede yaşıyor acaba.Mahkemeler maalesef adaletten sınıfda kaldılar ve hala sınıfta kalmaya da devam ediyorlar.

  • Göbeğini her daim kaşır adam 28 Ocak 2018 16:01

    Bu ülkede ke MAL gibiler oldukça bizim için ülke vatan millet ve ümmet müdafaası her daim yılmadan uyumadan yorulmadan artarak devam edecektir ...

  • Ahh ahh28 Ocak 2018 15:41

    Bu adam gibiler bizim verdiğimiz vergilerle hala maas alıyor.bu ne biçim iştir

  • KILIÇ28 Ocak 2018 15:33

    HALKI BIKTIRDIN .