E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan 17 Aralık açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan 17 Aralık açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan 17 Aralık açıklaması
18 Aralık 2015 - 07:54 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: '17 Aralık'ın günü gelince hesabı sorulacak'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl Şeb-i Arus töreninde siyasi içerikli konuştuğu gerekçesiyle bu yıl törenlere katılmayan Kılıçdaroğlu, alternatif bir program yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: '17 Aralık'ın günü gelince hesabı sorulacak'

Mevlânâ’nın 742. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Etkinlikleri dolayısıyla Konya’ya giden Kılıçdaroğlu, Mevlânâ Müzesi’ni ziyaret etti ve Mevlânâ’nın sandukası başında dua etti. Kılıçdaroğlu, ardından İstanbul’un 16 Mart 1920’de işgalini Ankara’da bulunan Atatürk’e ileten Telgrafçı Manastırlı Hamdi Bey’in mezarını ziyaret ederek dua okudu. Kılıçdaroğlu daha sonra Mevlana’nın 22. kuşaktan torunlarıyla bir araya geldi. Konya’dan ayrılmadan önce bir grup gazeteci ile sohbet eden Kılıçdaroğlu şu mesajları verdi:

SİYASİ MALZEME EDERSENİZ

“(Törenlere neden katılmadığına ilişkin soru üzerine) Hazreti Mevlânâ, bu toprakların yetiştirdiği ender isimlerden biridir. Şeb-i Arus’ta onu anmak hepimizin ortak görevidir. Ama onu anarken sıcak siyasete malzeme ederseniz bu bizim kaldırabileceğimiz bir yük değildir.  (17 Aralık’ın yıldönümü) 17-25 Aralık olayları, bir hükümetin bir devleti nasıl soyduğu olaylarıdır. Hükümet bütün gücünü kullanarak dosyayı kapatmak istemiştir. Nereye giderlerse gitsinler, hangi makamlara yükselirlerse yükselsinler bu dosya kapanmaz. Bunun mücadelesini yapacağız. Bunun zamanı, yeri, ortamı bir gün mutlaka olacaktır. Hırsızların, yolsuzluk yapanların sürekli başarılar elde ettiği bir tarih yoktur. Günü, zamanı gelince bunların hesabı sorulacaktır.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx18 Aralık 2015 19:22

    Bilip bilmeden yorum yazma,21 müfettiş 3 yıl inceledi ve hiç bir şey bulamadı,13 yıldır telefonu dinleniyor,bir şey olsa alemi cihana dakkasında yayınlardınız.

  • kazım18 Aralık 2015 08:33

    Sen ilk önce sigortayı nasıl batırdın onun hesabını bir görelim ondan sonra diyerine bakalım