E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na ayakkabı attılar---

Kılıçdaroğlu'na ayakkabı attılar

Kılıçdaroğlu'na ayakkabı attılar
21 Mart 2014 - 20:00 borsagundem.com

​CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'na Gaziantep'teki mitingi sırasında ayakkabı atıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, Gaziantep mitinginde Twitter yasağını eleştirerek, "Twitter'i en çok gençler kullanıyor. Bu seçimlerde 2,5 milyon gencimiz oy kullanacak. Özgür Türkiye , iyi demokrasi, düşüncelerini özgürce açıklamak, aş ve iş için, Twitter, Facebook yasağı kalkması için bayram havasında sandığa gidecek ve diktatöre demokrasi dersi vereceğiz" dedi. 

Konuşması sırasında Kılıçdaroğlu'na kutu içinde getirdiği spor ayakkabısını atan bir kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , öğle saatlerinde beraberinde eşi ve parti kurmayları ile birlikte Gaziantep'e geldi. 

Özel uçakla kente gelen ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, konvoy eşliğinde şehir turu yaptıktan sonra yaklaşık 25 bin kişinin toplandığı Demokrasi Meydanı'nda partililerine hitap etti. 

Türkiye'nin Suriye politikasını eleştiren Kılıçdaroğlu, CHP İktidarında tüm komşularla barış içerisinde yaşanacağını ifade etti. 

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının ardından çıkan ses kayıtlarının montaj olduğunun savunulduğunu ancak çağrılarına rağmen Başbakan Erdoğan'ın bunun aksini ispatlayamadığını ifade eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 'Hiçbirisi montaj değil. Antep ne kadar gerçekse bunlarda o kadar gerçek' diyerek şöyle konuştu: "Antep'in vicdanına sesleniyorum; ayın 30'unda sandığa gideceksiniz ya helale ya harama oy vereceksiniz. Helalden yana oy kullanacağız, harama ortak olmayacağız. Bu milletin vicdanı harama ortaklığı kabul etmez." 

"DİKTATÖRE DEMOKRASİ DERSİ VERECEĞİZ" 
Twitter'e getirilen yasağı da eleştiren ve bu sosyal ağı en çok kullanan kesim olan 2,5 milyon gencin ilk kez sandığa gideceğini ifade eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Dün Bursa'da konuşmuş bu başçalan. Niye başçalan diyorum onu da söyleyeyim. Balık baştan kokar diye bir atasözü var. O götürüyor, bakanları götürüyor, banka genel müdürü götürüyor, işadamları götürüyor. En baştaki yaparsa 'o götürdü ben niye götürmeyeyim' diyen genel müdür 4,5 milyon doları ayakkabı kutusuna yerleştiriyor. Bakın bir gerçek daha hiçbir zaman 'bu ses bana ait ses değildir' demedi, diyemedi. 

Şimdi yasaklar getiriyor. Dün konuşmuş 'Twitter yasağı getireceğim' demiş getirmiş. Gençler en çok siz kullanıyorsunuz Twiter'i, size sesleniyorum. İlk kez 2,5 milyon gencimiz bu seçimlerde oy kullanacak. O gençlere sesleniyorum; özgür Türkiye istiyor musunuz?, iyi bir demokrasi istiyor musunuz?, düşüncelerini özgürce açıklamak istiyor musunuz?, aş ve işiniz olsun istiyor musun? Twitter yasakları kalksın istiyor musunuz? Facebook yasağı kalksın istiyor musunuz? O zaman adres belli. Ayın 30'unda sandığa kol kola, omuz omuza, bir bayram havasında gideceğiz ve diktatöre demokrasi dersi vereceğiz." 

AYAKKABI ATAN ŞÜPHELİYE GÖZALTI 
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, platformda konuştuğu sırada kalabalıktaki bir kişi tarafından ayakkabı attı. 

Kılıçdaroğlu'nun bacağına temas eden ayakkabılar, koruma polisleri tarafından platformdan alındı. 

Polisler tarafından ayakkabıyı attığı belirlenen 31 yaşındaki Mehmet Yıldız ise gözaltına alındı. 

Polis Merkezi'ne götürülen Yıldız'ın işsiz olduğu ve 8 ayrı suçtan sabıkası olduğu bildirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kral28 Mart 2014 21:44

    benim güzel ülkemin ekmeğini yiyip suyunu içen ve havasını teneffüs eden mazlum ve biçare twitterın dert ortağı vatandaşları ve chp genel müdürü Youtube için ağlamayacak mısınız, yazık bak o da engellendi. o sizin kardeşiniz değil mi onun da karı düştü. Damat Ferit Paşa sizin bu halinizi görseydi size bakıp ben sizin yanınızda ne kadar da vatanpervermişim deyip secdeye kapanırdı.

  • murat ceyhan22 Mart 2014 00:34

    Anlaşılan bu ayakkabı kutusu chp nin başına patlaycak bundan sonra.Süper bir cevap vermiş.Kutuyu gösterip ayakkabıyı fırlat:))

  • normal21 Mart 2014 23:15

    ayakkabayı bu tarafa atmış kutusunu da öbür tarafa hediye edecek ayakkabı fazlalık diye atmış kutu daha değerli

  • YNG21 Mart 2014 21:52

    Ders alacak biri varsa o kendini bilir yada bilmez eğer demokrisiden bir şey anlayan var ise birinci olamadığında anında istifa eder yada KIRKPINAR a gider bir defa daha güreşmeye

  • ky21 Mart 2014 20:48

    ayakkabıyı atmışlar kutuyuda akp ye yollasın bari onlar nasıl değerlendireceklerini bilirler....