E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu YSK'yi eleştirdi: Rakibi artık Binali Bey değil---

Kılıçdaroğlu YSK'yi eleştirdi: Rakibi artık Binali Bey değil

Kılıçdaroğlu YSK'yi eleştirdi: Rakibi artık Binali Bey değil
04 Haziran 2019 - 20:55 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, YSK'nin ilçe seçim kurulu ile ilgili kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekrem Bey'in rakibi de artık Binali Bey değil, Ekrem Bey'in rakibi Yüksek Seçim Kurulu" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yüksek Seçim Kurulu, özel kararla İstanbul seçimleri haksız yere bırakılması gerekiyorsa, bir itiraf ediyor. Bir itiraf karar bu. Yüksek Seçim Kurulu'nun orada açımızdan bir anlam ifade etmiyor. Ekrem Bey'in Binali Bey değil rakımı, Ekrem Bey'in rakibi Yüksek Seçim Kurulu "dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Tuzla'da Marmara Bölgesi Manav Türkleri Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti.Kılıçdaroğlu'ndaki açıklamada, "Hepinizin bayramını kutluyorum. Bu bayramın bütün vatandaşlarımızda huzur içinde yürüdü en büyük dileğim. Malum bayramlar bira raya gelme, orada dertleşme aynı zamanda bayramları hep birlikte ortak oluyoruz. umarım bu bayram da politik gerilimler de fazla olmaz, birlikte huzur içinde bir bayram geçirmiş oluruz "dedi.

"BOZULAN ADALET TERAZİSİNİ İSTANBULLULAR DÜZELTECEKTİR"

büyükşehir belediye başkanlığı koltuğuna oturur. İstanbullulara hizmet etmek. Ekrem İmamoğlu, sadece CHP'nin büyükşehir belediye başkanı değil, Ekrem İmamoğlu artık bu saatten sonra 16 milyon İstanbullunun büyükşehir belediye başkanıdır ve biz umarım bozulan adalet terazisini İstanbullular tarafından dile getirdi.

"EĞER İSİM VARSA AÇIKLASINLAR"

Bir kılıç mensubunun cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul'u Konstantinapol ve görenler var '" açık görüşlerini sorması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, "Kim görüyor, sormak isterim, kim görüyor. İstediğiniz isim açıklasınlar. yanıltmamalı halkı yalan söylememeli istanbul 1453'ten bu yana istanbul'dur .. istanbul için iki ismiasla unutamayız Birisi Fatih Sultan Mehmet'tir, ikincisi orada İstanbul'u kurtaran Gazi Mustafa Kemal'i. halkın kafasını karıştırmaya kimsenin hakkı ve yetkisi yok. Kimse söylemişse onun söylediği dili kullanmışsa çıksın, söylesin sen bunu niye söyedin diye diye.diye cevap verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.