E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Roket düşü deniliyor, atıldı değil---

Kılıçdaroğlu: Roket düşü deniliyor, atıldı değil

Kılıçdaroğlu: Roket düşü deniliyor, atıldı değil
26 Nisan 2016 - 14:13 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Kilis'e yönelik roketli saldırılar ve Ensar Vakfı üzerinden hükümete yüklendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Kılıçdaroğlu, Suriye'deki IŞİD kontrolündeki bölgeden Kilis'e yönelik roketli saldırılara değindi.

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:

"Kilis’teki Suriyeli nüfusu Kilis’in yerli nüfusundan fazla. Kimse bilmiyor gerçek Suriyeli, sayısını. Bir yerde yabancı nüfusu yerliden fazlaysa kültürel yozlaşma olabilir. Halk orada isyan edebilir. Kilisli kardeşim soracaksın nerede bu hükümet diye.Kilisli hastaneye gidemiyor. Suriye’de yaralananlar Kilis’teki hastanelere getiriliyor. Suriyelilere hizmet veriliyor. Elbette verilsin ama bu tablo Kilislilerin kaldıracağı bir tablo değil. Arada bir protesto etmek istiyorlar o zaman da hemen TOMA’larla müdahale ediliyor. O zaman Kilisli kardeşim nerde bu devlet demeyeceksin. Devlet duruyor. Nerede bu hükümet diye soracaksın. Şu soruyu Kilisli kardeşlerim soracak: Kilis neden bu hale geldi? Suriye neden bir gecede düşman oldu. Biz neden Suriye’yesilah gönderdik?

TOP, ROKET DÜŞTÜ DİYORLAR TESADÜFMÜŞ GİBİ

Top düştü roket düştü diyorlar. Sanki tesadüfen düşmüş gibi…  Roket atıldı top atıldı demiyorlar. Adam gözeterek silahını atıyor. AKP’nin Bakanı da yakınına düşünce derhal Kilis’i terk ediyor. Kilisli nereye gidecek? Sayın İbrahim Kalın Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü diyor ki: “Bunun bilinçli olarak yapılıp yapılmadığı konusunda bir istihbarat yok.”Zaten Türkiye’de istihbarat yok. İstihbarat olsaydı Ankara ve İstanbul’un göbeğinde bombalar patlar mıydı? Ne diyordu Tuğrul Türkeş: “Burada bizi izleyenlerin huzurunda yemin ederim, vallahi ve billahi o silahlar Türkmenlere gitmiyordu. Bilerek söylüyorum iddia ediyorum bizim o bölgeyle irtibatımız var."  Peki nereye gidiyordu El Nusra, El Kaide, IŞİD’e gidiyordu. 

KAVGADAN KİM KAR ELDE ETTİ?

Adana’da patates üreticisi “AKP’ye oy verim ellerim kırılsaydı” diyor. Kardeşim senin ellerin kırılmasın ama bir daha AK Parti'ye oy verme. Rusya’ya marul göndermişler. Rusya geri göndermiş. Ben neden diyorum CHP bütün ülkelerle barış içinde yaşayacaktır diye. Kavgadan kim ne kar elde etti?

AİHM'den Türkiye'ye CHP tazminat cezası

 

 “2013’TE GAZZE’YE GİDECEĞİM DEMİŞTİ TIK YOK”

23 Mart 2013’te Nisan’da Gazze’ye gideceğim demişti. Tık yok. Mayısta gideceğim dedi. Yine tık yok. 14 Mayıs 2013’te, “Gazze’ye gideceğim ama hele bir bakalım. Gitme diyenleri de çok şık bulmuyorum” demişti. 3 yıl geçti aradan Gazze’ye gidebildi mi gidemediler. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı "Gideceğim" diyorsa gitmeli. Gidemiyorsa kimseye kabadayılık satmasın.

“TÜRKİYE, FİLİSTİN TAHHÜDÜNÜ YERİNE GETİRMEDİ”

19 Nisan’da dünya bankasının Filistin’e yardım raporu açıklandı. Diyor ki 3,5 milyarlık yardım taahhüdünde bulunulmuştu. ABD ve Avrupa ülkeleri taahhütlerini ödemiş. Taahhütlerini yerine getirmeyenler Ortadoğu ülkeleri ve Türkiye. Zarrab’ın dağıttığı rüşvetlerin yarısını verse Taahhüdünü yerine getiriyor. Emin olun bunları yatacak yeri yok. Yalan üzerine politika oluşturuyorlar.

KARAMAN OLAYI

Bu olay sonuçlandı diye kimse düşünmesin. O evlatlarımızın ahını yerde bırakmayacağız. Bu dosya kapanmaz. Bu dosya kapanmaz. Kapattırmayacağız. Herkese sesleniyorum o çocuklar bizim evlatlarımız. Onlara yapılan muameleyi asla unutmayacağız. Ortam hazırlayan dernek ve vakıfları da unutmayacağız. "Ensar’ın Kaimder’in ne kabahati var?" diyorlar. Çok kabahati var. Sen kaçak yurt açtın. Ve o evlerde ne idüğü belirsiz adamları çalıştırdınız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)