E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKemal Kılıçdaroğlu'ndan olay yaratacak sözler---

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olay yaratacak sözler

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olay yaratacak sözler
12 Nisan 2016 - 14:08 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin grup toplantısında konuşuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " Hırsızları korudular mı korumadılar mı? Hırsızların altına yattılar mı yatmadılar mı? Yine kıyameti koparacaklar? Kim hırsızın önüne yatarsa karşısında beni bulur... Benim vicdanım rahat" dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Kemal Başbakan" sloganları arasında konuşan Kılıçdaroğlu, "Amacı gerçekleştirmek için daha fazla çalışmalıyız" dedi.  Türkiye'nin zor şartlar altında bulunduğunuzu biliyoruz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin grup toplantısında konuştu.  Kılıçdaroğlu özetle şöyle konuştu:  "Diyarbakır'da 2 şehit 46 yaralımız var. Her şehit haberi yüreğimizi yakıyor. Düşünün hükümettesiniz, hükümet olduğunuz tarihte terör yok... 14 yıl geçmiş, oturmadık masa kalmadı. Her gün şehit haberleri geliyor... Şehitlerin hesabını vercek bu hükümet. Şehirler silah deposu haline gelirken dokunmayın diyenler hesabını verecek. Nusaybin'de silah dağıtılırken izliyorlardı. Şehitlerin hesabı sorulmayacak mı? Kilis'tekiler diken üstündeler. Yazık günah. Sabahakşam CHP'yi suçluyorlar. İnsan da biraz vicdan olur. Sorumluluğu başkasına yıkıyorlar. Şehit geliyor sorumlusu PKK. Aynı masaya oturmadınız mı? Vatandaşlarımız kendi vicdanlarına sorsunlar... 14 yılda bu ülkeyi bu hale kim getirdi. Gittiğim her yerde vatandaşlar iş istiyor. Gençler taşeron işçisi olmaya razı.İş yok. Peki Ankara'daki beylerin çocukları... bir elleri yağda diğeri balda. TC'nin soyulduğunu herkes biliyor. Şeffaflık Derneği'nin raporu yayınlandı. Yolsuzlukla etkin mücadele kriteri için 60 puan alması lazım. 60'ın üstünde kurum yok. TBMM 100 üzerinde 42. iyi almış. Savcılar 100 üzerrinde 40. Yargı 39 Hükümet 33. Basın 26

Kılıçdaroğlu: Beni yaralayan ne oldu?

DÜNYA BİLİYOR

Eğer yolsuzluklar hırsızlıkla mücadele edilseydi böyle olmazdı. Dokunulmazlıklar sözkonusu olduğunda benim hırsızım iyidir diyor. Dört bakanın dosyası böyle kapatıldı. Dünya biliyor. Medya mı? Hükümete yakınsanız her türlü kredi açılır. Bunu dünya biliyor. Yargı mı diyorsunuz? AKP'li vekil ne diyordu: "Her şey bizim elimizde" Böyle bir tablo ortaya çıkınca ahlaki erezyonda oluyor. Ahlaki yozlaşma hiç bu kadar yüksek düzeye çıkmamıştı. Din üzerinden siyaset yapan hükümet döneminde yüzde 100 artmıştır. Sözüm söz siz kul hakkkı yiyenlerden hesap sorulmasını istiyorsanız tek adres vardır: CHP. Bu İslamiyet'e en büyük günahtır diyorsanız gelin CHP'ye bu düzeni kökten değiştirelim. Ahlak önemli bir kavram. Ahlakı yozlaştırırsanız ülkeyi bitirirsiniz. Siyasi ahlak yasası çıkmalı. Bunlar sabah akşam din iman diyorlar.Hırsızları korudular mı korumadılar mı? Hırsızların altına yattılar mı yatmadılar mı? Yine kıyameti koparacaklar? Kim hırsızın önüne yatarsa karşısında beni bulur... Benim vicdanım rahat.

Ahmet Hakan'dan bomba Kılıçdaroğlu yazısı!

İş yok. Peki Ankara'daki beylerin çocukları... bir elleri yağda diğeri balda. TC'nin soyulduğunu herkes biliyor. Şeffaflık Derneği'nin raporu yayınlandı. Yolsuzlukla etkin mücadele kriteri için 60 puan alması lazım. 60'ın üstünde kurum yok. TBMM 100 üzerinde 42. iyi almış. Savcılar 100 üzerrinde 40. Yargı 39 Hükümet 33. Basın 26.

Türkiye'nin durumu 5 maddede anlatılıyor.

1 - Kuvvvetler ayrılığı ilkesine uyulmaması.

2- Yürütme organının anasyasal sınırlara saygı gösterecek yetkilerini kullanması gerekir.

3- Yürütme yasama medya kamu denetçiliği üzerindeki nüfuzu denge ve denetlemeyi olumsuz etkilemektir.

4- Gücün yürütme organında toplanması yolsuzluka mücedeleyi zayıflatıyor.

5- Kurumlarda görülen yetersizlik şefaflık üzerinde düşen koyu gölgesindendir.

Eğer yolsuzluklar hırsızlıkla mücadele edilseydi böyle olmazdı.

Dokunulmazlıklar sözkonusu olduğunda benim hırsızım iyidir diyor.

Dört bakanın dosyası böyle kapatıldı.

Dünya biliyor. Medya mı? Hükümete yakınsanız her türlü kredi açılır. Bunu dünya biliyor.

Yargı mı diyorsunuz? AKP'li vekil ne diyordu: "Her şey bizim elimizde" Böyle bir tablo ortaya çıkınca ahlaki erezyonda oluyor. Ahlaki yozlaşma hiç bu kadar yüksek düzeye çıkmamıştı.

Din üzerinden siyaset yapan hükümet döneminde yüzde 100 artmıştır. Sözüm söz siz kul hakkkı yiyenlerden hesap sorulmasını istiyorsanız tek adres vardır: CHP. Bu İslamiyet'e en büyük günahtır diyorsanız gelin CHP'ye bu düzeni kökten değiştirelim.

Ahlak önemli bir kavram. Ahlakı yozlaştırırsanız ülkeyi bitirirsiniz. Siyasi ahlak yasası çıkmalı. Bunlar sabah akşam din iman diyorlar.

Hırsızları korudular mı korumadılar mı? Hırsızların altına yattılar mı yatmadılar mı? Yine kıyameti koparacaklar? Kim hırsızın önüne yatarsa karşısında beni bulur... Benim vicdanım rahat

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartal14 Nisan 2016 00:09

    sen konuş kim tutar unutur sanma seçim günü biz konuşacagız.

  • teknisyen13 Nisan 2016 13:17

    millet vekillerin hdp milletvekilleri ile kol kola devlete karşılar.önce kendin dürüs ol.

  • Melike12 Nisan 2016 21:35

    Halkbankasından sonra sıra Merkez'de.

  • VATANDAŞ12 Nisan 2016 21:22

    Bir ülkede, işsizlik oranı ne derece yüksekse, ülke ne derece yoksul, sosyal destek ne derece azsa, genel huzur ne derece düşükse işsizlikle ilgili psikolojik sorunlar o derece yüksek olacak ,ülkede işsizlik sigortası güçlüyse, sosyal destek yüksekse, toplumsal huzur yerindeyse işsiz sorunların kısmen azalacağını “Ülkemiz, ne yazık ki bu konularda çok yetersiz.”

  • gerçek dürüst12 Nisan 2016 17:56

    sana bir çift lafım var..eğer o ağzından düşürmediğin dürüstlük lafında samimiysen chp li belediyelerde dönen rüşveti bitir. korkunç rüşvetler dönüyor korkunç. diyeceksiniz ki nereden biliyorsun ..muteahhitlere sorun..

  • Sünger Bob 12 Nisan 2016 17:06

    akp ve paralı yaygara grubu terörü de bu zavallıya yıktı ya helal olsun tecavüz olur yattı yatmadı yaygarasıyla suçlu bu zavallı tecavüzcü ve vakfı unutturulur şehit gelir suçlu bu zavallı adamı tam sünger bob yaptılar

  • rafuelll12 Nisan 2016 15:45

    meral akşener geiyor .

  • KEMAL12 Nisan 2016 15:25

    yolunuz açık olsun, ülkemizin bu din tüccarlarının elinden kurtulması gerekiyor.. doğrular elbet birilerinin canını yakacaktır ancak kazanan ülkemiz olacaktır.

  • Ali Ergül12 Nisan 2016 15:10

    Survivor daki Yılmaz Morgül gibisin... Maç bitmiş siyaseten yenilmizsin, hiçbir seçimi kazanamamışsın, partiyi bölmüşsün, ama hala ben dürüstüm diyorsun onada inanan yok.

  • millet12 Nisan 2016 14:59

    sizin yaptiginiz en büyük yolsuzluktur millete hic bir himetiniz yok.

  • dogruya dogru12 Nisan 2016 14:38

    Sizin gibi düzgün insana ihtiyaç var bu memlekette.ALLAH yolunuzu açık etsin.

  • Yol-su-z....12 Nisan 2016 14:29

    Yattılar..öyle yattılar ki ...devletin kasasından eksilmiyorsa yolsuzluk değildir dediler...buna ne demeli?