E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, grup toplantısında konuştu---

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuştu

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuştu
14 Ocak 2020 - 14:21 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bana ‘dış politikayı bilmiyor' diyordu. Ancak Putin’in telkini üzerine oturup böyle bir basın açıklaması yaptılar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yönetilmiyor, savruluyor" dedi

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları

* Huzur içinde yaşamak istiyoruz, ekonomik olarak güçlenmek istiyoruz. İstediğimiz Türkiye böylesine güzel bir Türkiye. Bütün komşularımızla barış içinde yaşamak istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti'nde 82 milyon vatandaşımızın endişeye kapılmasına gerek yok. Herkesin bir umudu var, o umudu büyüteceğiz.

GAZİLERE KARŞI GELEN BİR SARAY İKTİDARI VAR

* Devlet adaleti tesis etmekle görevlidir.  ‘Gaziler onurumuzdur’ diye az evvel pankart açtı arkadaşlarımız. Bu iktidar ne yaptı? Gazilerimizin maaşını iptal etti. Allah aşkına bu mudur adalet? Gazilere karşı gelen bir Saray iktidarı var. Ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gazilere karşı mahcup bir parlamentoyuz. Onların haklarını veremedik. Gazilerimiz endişe etmesin haklarını sonuna kadar savunacağız. Gazilerimiz, onurumuz şerefimizdir.

* Üniversite öğrencisine sabah kahvaltısı veriyorsunuz, öğle yemeği veriyorsunuz. Sonra zam yapacağım diyorsunuz. Tasarrufu bula bula öğrencinin yemeğinde mi buldun? Tasarruf yapacaksan dolarla garanti verdiğin köprüden, hastaneden, havalimanlarından tasarruf yap!

ELİNDE SİLAH OLANI ÜNİVERSİTEYE HOCA OLARAK ALIYORLAR

* Barış bildirisi imzaladı diye yüzlerce akademisyeni işten attılar. Ellerinde silah yok. Sadece kağıt ve kalem var. En sonunda AYM dedi ki bu ifade özgürlüğüdür. Bu hocaların yalnızca kağıt, kalem ve kitapları vardı. Elinde kalem olanları akademiden atıyor, elinde silah olanı üniversiteye hoca olarak alıyorsunuz. Olacak iş değil… Bu ülkeyi yönetenleri akla ve mantığa davet ediyorum.

* Adalet evrensel bir kavramdır. İnsanoğlu bütün hayatını adalet aramakla geçirdi. Hepimiz kanun önünde eşitiz. İmtiyaz tanıyan herkesi uyarmak bizim görevimizdir.

DEMEK Kİ VERİLEMEYECEK HESABIN VAR

* Trump, mal varlığını araştırırım dedi, ipliğini pazara dökerim dedi. Sus pus oldu. Çıkıp “Ey Trump araştırmazsan namertsin” demesi gerekirdi. Diyemedi. Egemen güçlerin oyuncağı haline geldi. Yüreğinde Allah korkusu olan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum. “Ey Trump benim mal varlığımı araştırmazsan namertsin. Benim verilmeyecek hesabım yoktur” diyemedi. Demek ki verilemeyecek hesabın var.

DEVLET YÖNETİLMİYOR, SAVRULUYOR

* Medya gelişmiş demokrasilerde dördüncü güçtür. Şimdi gücü elinde bulunduran kibir sahileri kendi medyalarını oluşturmaya başladılar. Biz buna havuz medyası diyoruz. Gücü denetlememek değil, gücü pohpohlamak gibi görevleri var. O gazeteleri de kimse okumuyor. O televizyonları da kimse izlemiyor. Günün 24 saatinde aleyhimize yayın yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ederim, bizim propagandamızı yaptıkları için.

* Basın İlan Kurumu’na talimat veriyorlar. BirGün, Evrensel, Cumhuriyet gazetelerine ilan vermeyin diye. Niçin? Çünkü Saray’ı eleştiriyorlar. Basını esir almak istiyorlar ama direnenler hep olacak!

* Ben sana söylüyorum ‘Birleşmiş Milletler'i davet et' diye. Bana ‘dış politikayı bilmiyor' diyordu. Ancak Putin’in telkini üzerine oturup böyle bir basın açıklaması yaptılar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yönetilmiyor, savruluyor!

KONTEYNERDEN EKMEK TOPLAYANI BİLMİYORLAR

* Asgari ücret bugün açlık sınırının altında. Saray'da oturanların işsizlik sorunu yok. İş arama gibi bir dertleri yok. Konteynerden ekmek toplayanı bilmiyorlar! Anne işsiz, baba işsiz, çocuk işsiz. Faturaları ödeyemiyorlar. İşsizliğin farkında bile değiller. “İş var kardeşim” diyorlar. Doğru var, sadece Saray’da var! İşsizliğin yuvaları yıktığını, nasıl bir sosyal felaket olduğunu bilmiyorlar. İşsiz nasıl geçinecek? Bu iktidar kimden yana? Fakir fukaradan mı, hortumculardan mı?

* Kendisinin işi var, aylığı var. Emekli maaşı da var. Otobüs parası, uçak parası, elektrik, doğal gaz faturası ödemiyor. Ama Beyefendi kendi aylığına zam yaptı. Peki işsiz nasıl geçinecek? Bunu vicdanınıza bırakıyorum.

* Vergi vermek bir ödevdir. Yurt dışında naylon şirket kurup Türkiye'de vergi ödememek için tezgah kuranlar vergi ödemeyecek ama asgari ücretli vergi ödeyecek. 15 milyon dolar para getireceksin, bir kuruş vergi vermeyeceksin. Bu mudur adalet?

SÖZCÜ GAZETESİNE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

* Osman Kavala 805 gündür hapiste. AİHM serbest bırakın dedi. Kararları uygulamıyorlar. Yüzlerce gazeteci hapiste. SÖZCÜ davası bunların en ilginç olanı. Oturdular hapis cezası verdiler. Emin Çölaşan’a, Necati Doğru’ya Metin Yılmaz’a… FETÖ’den hapis cezaları verdiler. Aklı başında olan herkes biliyor ki FETÖ ile mücadelenin bayraktarlığını SÖZCÜ gazetesi yaptı. Şimdi SÖZCÜ gazetesini FETÖ’cü diye yargılayıp hapis cezası veriyorlar. Medyamızın ‘amiral gemisi’ olan SÖZCÜ gazetesine ve yazarlarına şükranlarımızı sunuyoruz, hiçbir baskıya boyun eğmediğiniz için…

HAVUZ MEDYASI BASIN İLAN KURUMU’NU HORTUMLUYOR

* Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı ama hangi gazeteciler? Yüzlerce gazeteci işsiz. Havuz medyası, gazeteler okunmuyor ama sayıyı yüksek gösterip ona göre Basın İlan Kurumu’ndan ilan alıyorlar. Öyleyse 100 bin tirajlı gazete neden kapansın? Gerçek rakamlar Sözcü, Cumhuriyet, BirGün Evrensel. Havuz medyası sahte rakamlarla Basın İlan Kurumu’nu hortumluyor.

PUTİN’İN SÖYLEDİĞİ HER ŞEYİN ALTINA İMZA ATTILAR

* Hükümetin izlediği dış politikanın bize ne faydası oldu? Karnı doymayan, işsiz milyonlarca vatandaşımız var; 40 milyar doları Suriyelilere harcadılar. Sonra da kahramanlık edebiyatı yapıyorlar. Libya meselesiyle ilgili bizim söylediklerimizi Putin söyledi. Bize karşı çıktı, Putin’in söylediği her şeyin altına imza attılar. Ne oldu şimdi? Dış politikayı sen mi biliyorsun, ben mi biliyorum?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (45)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat14 Ocak 2020 22:38

    Sen değil misin "D.Akdeniz'de herkes var bir tek Türk Devleti yok" diyen. Halbuki aylar önce Şanlı Türk Devleti TSK'sıyla, Yavuz'uyla, Fatih'iyle sondaj gemimiz vazife başında olduğu sana anlatılınca "Ne işimiz var bizim oralarda!" diyen yine sensin. Allah korusun devleti yöneten sen olsan sabah başka akşam başka karar alınır ve Türkiye iflas eder.

  • sedat14 Ocak 2020 21:35

    Sen olsaydın o çok derin vizyonunla Türkiye süper devlet olurdu. :D 

  • ve14 Ocak 2020 21:29

    kimilerini korku sarmış : ) ... Mansur yavaşın üzerine tvler gazeteler torller ahmet otuzbiroğşu felan  osu busu saldırıyordu... MANSUR ANKARAYI ALDI... imamoğluna saldıralr başları... ermeni, pontus, rum, oy çaldı, tvler, gazeteler, ahtmet kozbirler felan saldırdı.. İMAMOĞLU +800 BİN ÇİFT DİKİZ ALDI.. şimsi sıra KILIÇDAROĞLUNA GELDİ... TAKATI SERT YİYECEKLER, OSMANLI TOKATINI KILIÇDAROĞLU ÇAKACAK  : )) eee yenilen pehlivanlar güreşe doymuyor : )) Her şey çok güzel oldu bile oldu...

  • Fatihin Fedâisi14 Ocak 2020 20:46

    Proje By Kemal'in CHP'nin başına getirilmesinin tek sebebi partiyi HDP'nin kucağına atmak idi ve başardı. Artık CHP PKK'lıların oyuncağı olacak.

  • Muşmuc14 Ocak 2020 20:13

    Aslan parçası, hangi yürekten yediysen, ben de aynısından yemek istiyorum.  bu, ne kükreyiştir be yaw...

  • Milattan Sonra14 Ocak 2020 20:02

    Ahh Kemal ahh! N'apcaz seninle böyle... Sayende bir arpa boyu uzamadık.

  • vatan14 Ocak 2020 19:35

    nenkılınctaroglu ne portakal  fox tv 2 aydır izliyorum bir tana hayırlı lafları   projeleri yok işler güçleri iktidar olmak  fatih portokal taraflu konuştugu sürece bu millet   chp  iyi partiye oy vermezler 

  • Seçim14 Ocak 2020 19:28

    erken seçim istiyoruz... Verecek oylarımı var... Seçimler gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz.... korkun milletten...korkun...

  • kılıç14 Ocak 2020 19:20

    küllüyen yalancı.

  • Çok komik14 Ocak 2020 19:06

    Oslo yu, Haburu, apo ya arabulucu gönderildiğini unutan bütün bankamatikçiler bu sayfada buluşup iftira atma yarışına girmişler.

  • karabulut 15 Ocak 2020 00:20

    Apo nun heykelini dikeceğiz diyen teröristin tiyatrosunu izleyip terörist başına destek veren, teröristlerin kitabını chp belediyesinde satan chp. Madem akp teröre destek verdi pkk niye akp ve MHP ye saldırıyorda chp den destek istiyor. Sence tezat yok mu burada

  • Muhalif14 Ocak 2020 19:34

    A haber izleye izleye bu hale gelen gerçeği göremeyen beyinler ne yaparsın.. Geçmişi hemen unutan balık hafızalılar. Sen ne söylersen söyle.

  • pazarci14 Ocak 2020 19:06

    kendin sallandigin icin karsindakileride sallaniyor gormeyesin....

  • mezarci 14 Ocak 2020 19:05

    takozlar grubunun takoz uyesi konustu gene ,Ulkenin yuz karalari,TC dusmanlarinin saksakcilari.....sifatlariniz saymakla bitmez...

  • Abc14 Ocak 2020 18:36

    Hadi oradan. Sen ve partin terorden sonra bu ülkenin sırtındaki en büyük kambursunuz.

  • ...14 Ocak 2020 18:34

    Savrulan devlet değil sen,partin ve yol arkadaşınız hdp-pkk dır. Teröristlerin başına bombalar indikçe, Hepsi tek tek geberdikce rahatsız oluyorsunuz. Sizin doneminizde ekmek yağ şeker gaz ne kadar temel ihtiyaç varsa hepsini karne ile veriyordunuz. Bugünün yeni nesli bunu hatırlamaz ama özlemişsiniz belli. Chp den imamoglu ibb başkanı oldu verdiği vaatler havada kaldı. 6000 ibb çalışanı işinden kovdunuz. Her bölüm bulunan ismekte bölüm kalmadı isteyen girsin kaydını yaptırsın bakalım ne görecek. Sirtinizda kufe yok konuşuyorsunuz işiniz gücünüz goygoy.

  • GERÇEK..14 Ocak 2020 18:14

    HDP partili herkese terör örgütü ve terörsit diyorlar... ama FETO ile elele kolkole %100 terörit ve fetocular 15 temmuz mali miladı ile aklanıyor. ösym kpss lerde insanların gelecekleri karartıldı. polisler hakımler askeler bir çok vatan evladı feto ve siyasi ayağı yuzune haklarını kaybetti. HESAP SOR KILIÇDAROĞL ... TEK TEK DEVLETİN KUYUSUNU KAZANLARA HESAPLARI SOR. YOK ÖYLE ÖNCESİ... KUR KOMİSYONU SİYASİ AYAĞI ÜNAVANA BAKMADAN TIK İÇERİ... SUÇLU SUÇLUDUR. 1 HAK YENDİSE DEVLET HESAP SORAR. KANANDAN NASIL KANDIĞINI MAHKEMEDE ANLATIR CEZASINI ÇEKER... BU SEFER OYLAR İMAMOĞLUNA. gençlerin hepside uyandı. hakkını arayacak insanlara oy veriyor. DEvlet imkanı alanlar orada burada yalanın yanında yer alıp, şeytan avukatlığı yapıyor. TÜRK MİLLETİ VATANINA SAHİP ÇIKIYOR. UYANDI. MUHALEFET YAPILMASINI SİTEMİYORLAR. KUTUPLAŞTIRMAK İSTİYORLAR MİLLETİ. AMA MİLLET UYANDI.

  • eee14 Ocak 2020 18:09

    kendi 86 milyar maaş alacak.. asgari ücretli 2320 tl.. sonrada kufurleri kılıçdaroğluna..iyi partiye hdp ye.. yok ona buna yapacaz... kardeşim işsiz güçsüz insanları kim savunursa ? oyuda alır... İşçinin, emeklinin, memurun, gazinin, yetimin, dulun ve ezilenin hakkını savunan OYU ÇATIR ÇATIR ALIR...  1 kg soğana muhtaç yiğit... bana kimse onu bunu övmesin. ben cebime bakarım.  Libyaya asker gönderen düşünmüyor şehitleri..suriyeye asker gönderen düşünmüyor şehitler.. analrada kılıçdaroğlu yumruklandırtılıyor dumen kumpas.. geçin bu ayakları... seçimde sandıklar konuşacak. sabılra bekliyoruz. fetoyu araştıramayanlar, fetonun ta kendisi belliki. komisyon kurulmasına bile karşılar.. 15 temmuzun önceside suç suçtur. kimse aklanmış ve temiz dildir. hesap vakti gelecek

  • ... 14 Ocak 2020 21:32

    Çok komiksin gerçekten fakir edebiyatı yapınca inandırıcı mı geldi. Şu zamanda bolluk varken kıymetini bil. Esas bunlar gelirse o zaman görürsün patates soğana nasıl muhtaç olunurmuş

  • belirsizlik14 Ocak 2020 18:00

    Burada yazan üç beş trol son seçimlerde milletin teveccühü iyi parti ve chp nin millet ittifakına olmuştur çünki bu ülke yönetilmiyor. İstediğiniz kadar trollük yapın milleti kandıramazsınız. Ayrıca Suriyelilere harcanan paranın 40 milyar dolardan fazla olduğunu düşünüyorum. Gerçekler ortaya çıkar bir gün.

  • edy14 Ocak 2020 17:23

    devleti iyi yönetmek için tiyatroya mı  gitmek lazım...yada terörist muhibleri cemiyetine aza olmak mı lazım. 

  • sümüklü fetoyu siyaseten araştırın14 Ocak 2020 16:45

    bu akp ve mhp niye fetö önergesini kabul etmiyor ? feto nun siyası ayağı ortaya çıkarılsın. damatlar çok ampul da abi ..hepsi fetocu..neyse seçimlerde bunları hatırlarız.

  • Vatandaş 14 Ocak 2020 16:20

    Kılıçdaroğlu, senden bişey olmaz, hemde hiç bir şey.

  • Yusuf 14 Ocak 2020 16:07

    Kılıçtaroğlu pyd terör örgütü değil diyor. Canan kaftancıoğlu ermeni soykırımı var diyor. İmamoğlu Türkiye'yi avrupa ya şikayet ediyor ve Selahattin Demirtaş ın fikirlerini beğeniyor. Eşleri selo nun tiyatrosunu izliyor. İbb pkk kurucusu kişilerin kitaplarını satıyor. Pes artık bu kadarda olmaz.

  • AHMET ÖZBİR14 Ocak 2020 15:46

    ŞEHİDLERİN kemiklerini sızlattınız, gazilerimizi ağlattınız, vatana plan yapanlarla ittifak kurdunuz, PKK'lının yazdığı tiyatro oyununa eşinizi, il başkanınızı, adamlarınızı gönderdiniz, VATANA KIYDINIZ! Bir oy uğruna Atatürkçülüğü sildiniz. Unutmatacağız bu yaptıklarınızı.

  • İftira atma14 Ocak 2020 18:56

    Son seçim öncesi 1 oy işçin apo ya gittiğini unuttun galiba.

  • ERDAL14 Ocak 2020 15:39

    SİYASETLE İŞİM OLMAZ,,SENDE HİÇ BİR ZAMAN GÜVEN VERMEDİN...ASLINDA BU PARTİ BAŞKANI DEĞİŞMELİ  ÇÜNKÜ ÇOK YIPRANDIN...BENİM KENDİ ARKADAŞLARIM BİLE  K.KILIÇAROĞ..UMUT YOK DİYORLAR..SENİN ACİLEN DEĞİŞMEN GEREKİR...ZATEN İKTDAR  SENİNLE  BÜYÜYOR.

  • SİNEM14 Ocak 2020 15:36

    SEN OLURSAN...O ZAMANDA  GÖÇER...

  • tank14 Ocak 2020 15:21

    asgari ücret kimin açlık sınırının altında acaba 2900 lira 492 dolar gunde 16 dolar nerede kime gore açlık sınırı.kiçi kırık sendikalara gore rakam belirleme wageindicator.com a bak .cop ithal etme eleştirisi koyuyor lan gerizeka çop hammade dir.gerizekalı gibi bilmeden her isteyen istediği şeyi ithal edip kullanabilir hukumetin partilerin buna bir mudahalesi olamaz.tutturmuş bir açlık sınırı kime gore neye gore sendika yalan  soylemektedir.bu kadar asgari ücret alıp 3 tane cocuk yapma bakamazsan senin sorumlugun bizim degil.isverenin sorumlugu hic değil.çöp de ithal ederiz bugday da ederiz kime ne kullanan kişi parasını oduyor kar etmeye iş yapmaya çalışıyor.

  • Beyazıt14 Ocak 2020 15:12

    Arkadaşlar bir düşünün, Erdoğan'ın yerine Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu, İçişleri bakanı Pervin Buldan,dışışleri bakanı amerikancı Ünal çeviköz, meclis başkanı Meral Akşener, devletin bunlar tarafından yönetildiği ni düşünün bir kere olsun beyin cimnastik i yapın ey Türk milleti, vicdanınız ne diyecek

  • Misafir 14 Ocak 2020 21:35

    Bir an için içim karardı düşünmesi bile çok çok kötü. Allah korusun

  • EMEKLİ ASKER14 Ocak 2020 15:03

    sen partini yönetemiyorsun,ilk önce partine sahip cık hdp nin oyuncağı oldun

  • HAKAN14 Ocak 2020 14:58

    İYKİ BU MİLLET SANA İNANMIYOR...ZATEN PARTİ İÇİNDE DESPOTLUĞUN VAR YOKSA MİLLETTE PEK..İTİBARININ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORM...O DA DELEGENİN HEPSİNİN KENDİ ADAMINDAN DOLAYI...BAKSANA D.BAYKAL BİLE BUNUN YANLIŞLIĞINI GÖRDÜDE..ADENİZDE..KESİNLİKLE OLMALIYIZ DEDİ..DEVLET ADAMI BUDUR..BUNUN DEVLETLE İLİŞKİSİ YOK...ZATEN.

  • Halil Ibrahim Sadri14 Ocak 2020 14:51

    Yav bi sus sizin verdiğiniz zararı bu ülkeye kimse vermedi. Hala teröristlerle kol kolasınız sonra utanmadan vatandan milletten milletin hakkından bahsediyorsun. Sizin o dostlarınız bu milletin evlatlarını katlediyor sen ekonomi diyorsun. Bu ülke aç yaşar-insallah Allah o duruma düsürmrz- ama vatansız yaşayamaz.

  • TÜRKİYE'M14 Ocak 2020 14:50

    Sen rahatsızsın senin derdin Türkiyeyi dış güçlere karşı diz çöktürmek. Ama zannetmeki sen rahat olursun.

  • Dede14 Ocak 2020 14:44

    Senin ABD ajanı olduğunu söyleyen var doğrumu.

  • ALİ14 Ocak 2020 14:52

    VALLAHİ İZLEDİĞİ POLİTİKALARA BAKILIRSA İNANIR OLDUM...BU KADAR OLMAZ..AKDENİZ...SURİYE..KANAL..HER KONUDA İNSAN HAYIR DERMİ YAV..İNANIN ŞÜPHE DUYUYORUM..CHP SEÇMENİ ÇOK SABIRLI BE...

  • alper14 Ocak 2020 14:39

    Bende boyuna posuna bakınca şu KADİR İNANI Bayağı bi şey zannederdim...bu,,,,,,ı iyiden,,,,,,,,,,,,,imiş,,DEMİRTAŞIN tiyarosuna gideceğine gitsene d.bekirdeki anaların nöbetine bi moral ver  bide yıllarca şunun filimn seyretmişiz o zamanlar gerçekten aptalmışız..

  • ALP14 Ocak 2020 14:34

    DEVLET SAVRULUYOR DİYEN ADAMA BİR BAKIN...ŞU KONUŞANA BİR BAKIN...ALLAH CHP SEÇMENİNE SABIR VERSİN AKIL VERSİN,,,DAHA DÜN AKDENİZDE..NİYE YOKUZ  DİYEN SEN DEĞİLMİYDİN,,,,,,,,,,,VALLA ÜLKEM BÖYLE ANA MUHALEFETİ  HAKETMİYOR YAV...BİZMİ ÇOK AKILSIZ BİLGİ SEVİYEMİZ YETERSİZ BİR MİLLETİZ ANLAMADIM...ADAMIN BİR TUTARLI POLİTİKASI  YOK....PEŞİNDE  MİLYONLAR VAR...YOK YAV...BU MİLLET ZEKA TESTİNDEN GEÇMELİ BU.MUHALEFET AKILLI BİLGİ DONANIMI ..PROJE ÜRETEN VE EN UFAK EKSİKLİĞİ GÖREN..MUHALEFET STİYORUM..TOPLANMIŞLAR ONA ŞAKŞAK BUNA ŞAKŞAK,,ÖZÜR DİLERİM BİRAZ KIZDIM ...AMA İNANIN PARTİ PURTU TUTUĞUMDAN DEĞİL..Bİ PROJE YAPMAYA KALK...HAYIR..KÖPRÜYE HAYIR..YATIRIMA HAYIR...OLMUYOR BÖYLE AYIP..

  • Muhalif14 Ocak 2020 15:36

    Kimsenin köprüye hayır dediği yok. Ama 100 küsür liraya geçilen ve her geçmeyen araç için devletin kasasından milyonlarca lira çıkan köprüye tabikide hayır.kanal istanbula gelince bu ülkeye hiçbir faydası yoktur. Tamamiyle yandaş mütahit ve arazi rantı projesidir. Yerli aracı hepimiz destekliyoruz.. Yeterki aklı başında projeler üretsin iktidar.. Aramızdaki fark bu işte. Siz iktidar ne öne sürerse koşulsuz sorgulamadan şakşakçılık yapıyorsunuz...

  • 202014 Ocak 2020 15:22

    SEN  PARTI  TUTMUYOSUN.....BU OKADAR BELLİ Kİ....ADETA   SAVUNUYORSUN.....

  • Alp Arslan14 Ocak 2020 14:32

    Milletin aklıyla kalbiyle vicdanıyla alay eden bir partisiniz siz. Yıllar yılı gencecik insanları anadan yardan ayıran şehit edenlerle kolkolasınız tiyatrodasınız arkdaşsınız. Siz bu milletin ahını alıyorsunuz.

  • Muhaliflere 14 Ocak 2020 21:44

    Bir insanın niyetinin kötü olmasıyla hata yapması arasında dağlar kadar fark vardır. Her insan hata yapar da kötülük yapamaz. Sürekli boş eleştiriler gerçekten bir durun düşünün

  • Muhalif14 Ocak 2020 15:39

    Seçim zamanı bu ülkenin televizyonunda kırmızı bültenle aranan teröristi kim çıkardı? Çözüm sürecinde kim bu teröristlerle halaylar çekti. İşiniz gücünüz 20 tv kanalıyla algı operasyonu yapıp chp yi pkk ile eşleştirmek.ibb nin kitap satışı diye ortalığı yıktığınız kitap bile akp döneminde raflara giren kitap..

  • TABİ Kİ14 Ocak 2020 15:23

    SADECE   HABUR  DESEM....